To jest moj numer telefonu 07958088695 daj sygnal to podjade na parkink do morrisona
Printable View
To jest moj numer telefonu 07958088695 daj sygnal to podjade na parkink do morrisona
Witam kolegów z Londynu , mam pytanie dotyczące mojej wycieczki do Londynu albo raczej planu , mieszkam w Holandii wiec wiem że najlepiej promem z Calais się przeprawić ale moje pytanie dotyczy jazdy po Londynie i czy może znacie jakieś miejsca do nocowania , parkowania samochodu , i możliwie blisko centrum gdyż moja 2 połówka chciała by zobaczyć wszystko . Ale ja mam obawy jazdy moją Alfinką po Londynie .
Pozdrawiam Radek
Są strony gdzie można zarezerwować prywatne miejsca parkingowe na dni. Poza centrum w mieszkalnych miejscach możesz zostawić samochód na ulicy (nie możesz najechać na chodnik, no i nie w miejscu gdzie są żółte lub czerwone linie). Proponowałbym rozglądnąć się na obrzeżach centrum, bo wszędzie dojedziesz metrem, które i tak pewnie wykupisz, bo nie dacie rady wszystkiego z buta. Jeśli chcesz się pakować w ścisłe centrum to wiedz, że jest tam strefa płatna za wjazd do której bez wykupionego "biletu" jest min 60 funtow kary. Wjazdy mimo wszystko dobrze oznaczone.
Nie miej obaw - niejedna alfa tam jeździ, a i szersze wozy jakoś nie wyglądają na obite :)
Moim zdaniem najlepsza opcja to hotel z parkingiem i reszta komunikacją
Siema, ktoś zna kogoś co dobrze robi alfy w Londynie ?
A co masz do roboty
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Myślę nad jakimś podłączeniem do kompa (moja alfa coś nie bardzo lubi mój kabel i mojego mesa nie czyta interfejsów) i rozglądam się za wymianą pompy paliwa ale nie wiem czy to to.
W jakich okolicach londynu mieszkasz
Ja :)
- - - Updated - - -
A ty ?
Ja mieszkam na Kingsbury
Ja Northolt :)