żadko ale można :)
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:52 ----------
czemu połamany nie jedzie?? a mlodemu powiedz niech bierze laske i wio na zlot...kto mi bedzie dziecko pilnował jak nie pojedzie ?? :D
Printable View
Ja z kobietą jadę i nie ma gadania :) PODLASIE ?? A Wy ???
Uważam, że powinna być opcja 2 dniowa, czy 3 dniowa, na sztywno podzielone, żeby nie zrobił się burdel, na przykład 14-16/16-19. Zrobić pakiet takich "dualnych miejsc" i po sprawie. Jedni zjeżdżają, inni zajmują ich miejsce.
Ludzie mogą mieć różne powody - kasa, urlop, wyjazd. Chcą przyjechać, ale niekoniecznie mogą na tak długo.
Klub to ludzie, oni go tworzą, dla nich istnieje, a nie na odwrót.
Jeżeli ma się obyć bez przypadkowych typów, to wprowadzić opłatę na ten identyfikator i schabowego, żeby tubylcy jednak mogli się pojawić, bez ponoszenia kosztów noclegu.
ja skromnie napiszę, że popieram
dzielenie zlotu na opcje z góry zakłada, ze taki dom publiczny się wpląta w jego organizacje....
czy te pieniądze to majątek? czasem więcej na szlugi miesięcznie się wydaje.. czy ten termin to masakra jakaś 3 (4) dni urlopu wziąć??? nie bądźcie śmieszni.. po Biłgoraju każdy chciał mega zlotu tygodniowego a teraz nagle większość nosem kręci..
po zlocie ten co był będzie chciał 2 tygodnie :P ..
a ja to bym tylko na weekend chciał bo naprawdę mam w ciula roboty i ciężko z urlopem (ostatni miałem 18 miesięcy temu), a chciał bym pooglądać jakieś ciekawe belle, posłuchać silników itp
ten ośrodek to jakieś więzienie ;)
ale wspólczuję organizatorom samego szukania takiego ośrodka który przyjmie tyle gości i będzie miało jakiś parking i jakis tor niedaleko :)
zarówno zlot 6 dniowy jak i 4 dniowy ma swoich zwolenników jak i przeciwników. z tym że wg mojej skromnej opinii /którą potwierdza przeprowadzona wcześniej sonda/ dużo więcej zwolenników jest wersji 4 dniowej. takie są fakty, proste. jaki był cel żeby się upierać wbrew woli większości przy wersji 6 dniowej tego nie wiem, może ośrodek się nie chciał zgodzić na tak krótki termin, niewiadomo. fakt jest tak że jedyna oficjalna opcja zlotowa to ta 6 dniowa. ktoś się może ze mną kłócić lub nie ale na logikę - więcej osób przyjechałoby na wersję skróconą bo mniej z tym problemów związanych z urlopem plus spadają koszty, to kolejny fakt. na wersję 6 dniową tez przyjedzie sporo osób, nie twierdzę że nie ale na pewno nie więcej niż przy 4 dniach. jeżeli ktoś wyciąga argument że można to potraktować jako już taki tygodniowy urlop to i owszem ale dlaczego zmuszać do tego wszystkich. w zeszły roku organizatorzy zlotu sami sobie prywatnie zostali dłużej w Biłgoraju i każdy był zadowolony.
i broń boże żeby nikt nie odbierał tego jako atak na organizatorów bo nie o to mi chodzi. chodzi mi o kulturalne przedstawienie suchych faktów. co do samej organizacji nie mam żadnych obaw bo wiem że robią to ludzie z pełnym profesjonalnym podejściem i wiem że sam w sobie zlot od strony organizacyjnej wypali na 100% :)
tyle ode mnie w temacie, już więcej nie będę nękał :D