może obawa przed ostracyzmem forumowych purystów-alfistów nie pozwala się ujawnić nowemu właścicielowi :lol:
Printable View
może obawa przed ostracyzmem forumowych purystów-alfistów nie pozwala się ujawnić nowemu właścicielowi :lol:
Oj zazdrośnicy, w opisie koleżanki Auto: GTV2004 chyba mówi wszystko. Zakup GTV powoduje fajne uczucie, błogostan, euforię i co tam jeszcze, cieszmy się razem z jej szczęścia.
o proszę i znów się pojawiła :) http://allegro.pl/alfa-gtv-3-2-v6-sk...325262916.html
patrząc pod kątem zawodowym: tapicerka zaniedbana, pomijając przetarcie na fotelu kierowcy, ordynarnie szykowane pod foto, nawet skóra na boku wyplakowana. reszta skóry nawet nie nawoskowana. lewa przednia felga zdarta. w/g mnie lampa do polerki. ogólnie im dłużej się ogląda to więcej mankamentów widać.
ale jeżeli ma się skórę MOMO i się o nią nie dba, w dodatku zakłada jakieś dziwne (tanie?) opony, to może to wróżyć o tym jak dbano o resztę...
Takiego przetarcia na fotelu kierowcy niestety sie nie uniknie w tym aucie.Uwierz nie ma możliwości wsadzenia tyłka żeby nim nie otrzeć sie o fotel:)Ale to sie maluje ładnie i wygląda oki do czasu aż sie zetrze ponownie :D
dlatego użyłem :"pomijając przetarcie na fotelu kierowcy). wiem że w tym miejscu szybko pada. ciekaw jestem jak się zachowuje skóra jeśli się pastuje w/g instrukcji, fotel kierowcy to bym pastował co 3 miesiące...
U mnie pomalowana jakims specyfikiem i na razie jest oki trzyma:)sie dobrze.Chodzi o to przetarcie oczywiście przy wsiadaniu.
oo, i cena jakoś tak podskoczyła 1000zł od ostatniego razu, a podobno auta tanieją ;)
widać musi być niezły pasztet, skoro osoba pisze na forum, że jest zainteresowana, ponoć jedzie oglądać i już cisza w temacie
Ja w swojej Gtv przy przebiegu 250 tys.km miałem mniej wytarty fotel od wsiadania !!!
wydaje mi się że z tymi fotelami to jest sporo czynników decydujących o wytarciu...mam na myjni klienta który przyjeżdża mercem cls 350, ma najechane już ponad 300 tyś i fotel jest prawie jak nowy. co 2 miesiące zdejmowanie wosku ze skóry i kładziemy nowy..a jest kawał gościa ponad 120kg..jak mówiłem to fotel ma tylko jedno niewielkie i delikatne pęknięcie ok.5cm...gość pewnie podniósł cenę alfy żeby było z czego opuszczać.