-
Wg programu za chwilę w BBC Knowledge Odcinek Top Gear z "Cheap Alfa Challenge"... :-)
I był! Czarna 75 bosssska!
Fajny teścik, chociaż faktycznie parę razy mnie zabolało, jak je męczyli i niszczyli.
I mam wrażenie, że w paru miejscach wycięli troszkę materiału, żeby się zmieścić w czasie...
-
W niedzieli był test 8C, nie zachwyciła Jeremiego osiągami, ale stwierdził ze jest to czterometrowe dzieło sztuki. Bardzo milo się oglada takie rzeczy tylko szkoda że wyglądało to na zrobione na siłe.
-
To ja chyba jestem bardziej uzależniony ;-)
Nie zauważyłem, że na siłę :-D
Test Nissana GT-R też był niezły :-) Samochód jest superprecyzyjny - jak aparat cyfrowy, tylko nie ma... duszy :-D
-
Testując jeremy auta pokazuje nna maxa jego możliwości, niemal nie robiąc w spodnie pod siebie, testując 8c nie odebrałem tego tak, jak zawsze gdy bawi się na torze... Ja też jestem niesamowicie zboczony na tę marke i każda wypowiedź inne stwiedzenie mnie boli, a szczegolnie jeśli chodzi o model najładniejszy jakim jest 8. Zakochalem się w tym aucie jak je zobaczyłem w salonie u p. Dukiweicz, i każda wypowiedź, każdy test tego auta niesamowicie mnie wciąga. Test w ostatnim odcinku byl rzeczywiście troszke naciągnięty, auto pokazało sie jakis czas temu więc wypadało coś zrobic by nikt nie mial pretensji. Tak ja to odebralem, każdy ma swoje zdanie