Masz rację, całkiem fajne zdjęcie, niestety niezgodne z regulaminem. Niektórym ciężko jest go przeczytać.
Printable View
Masz rację, całkiem fajne zdjęcie, niestety niezgodne z regulaminem. Niektórym ciężko jest go przeczytać.
a co jest nie tak, wszystkie punkty regulaminu chyba zawiera?
Autor, odezwij się!!!
a ja na 8 zagłosowałem bo mało takich
lepsze auto przyćmiewało by 155ke, ale skoro nalegasz...
Załącznik 54401
8! :) Zagłosowałbym na 155 Bobryta, ale zimówki nie pasują do kwietnia :P Zwłaszcza, jak siedzę i o 8 rano mam za oknem 20'C :cool:
Poszło na 1, choć auto z fotografii 8 - szczęka opada, jednak pierwsze zdjęcie doceniłem za świetny pomysł i kadr autora.
Eee tam zawsze będzie narzekanie... Mi się zdecydowanie podoba powrót do wątku głównego i pobocza, bo mi się w tym miesiącu podoba WIĘKSZOŚĆ zdjęć, na które można głosować
:) Ale oczywiście GTAm kasuje wszystko - wygląda jak zdjęcie z epoki, kiedy te wspaniałe maszyny śmigały na co dzień :)
Hehe, a mnie na zdjęciu bobryta gryzie trochę ta Octavia, ale patrząc obiektywnie jest to ciekawe zestawienie, że Alfa zaprojektowana ze 4 lata wcześniej wygląda o lata świetlne lepiej niż Skodzina :P A co do zimówek, toja w zeszłym roku zmieniłem na letnie ok. czerwca :) Ale w tym roku w połowie kwietnia, zresztą kwiecień plecień... więc jeszcze pasują :)
ja stawiam na 6. ładne buty :)