Byłoby git! Przy min 10 osobach ceny znośne tylko kwestia czy te 10 chętnych osób się znajdzie :) W każdym razie przy takich cenach ja byłbym chętny na komplecik ewentualnie zastanowiłbym się nad dyfuzorem. Czekam na rozwój sytuacji :D
Printable View
Byłoby git! Przy min 10 osobach ceny znośne tylko kwestia czy te 10 chętnych osób się znajdzie :) W każdym razie przy takich cenach ja byłbym chętny na komplecik ewentualnie zastanowiłbym się nad dyfuzorem. Czekam na rozwój sytuacji :D
Na prawdę nie ma więcej chętnych?
Biorąc pod uwagę pierwotny zapał na rozpórki do V6 w cenie znacznie niższej i następnie porażkę projektu z braku faktycznie zainteresowanych, znalezienie 10 chętnych może chwilę potrwać ;(
Uderz na alfaclub, może ktoś się zgłosi.
A Mariusz z AutoDS by tego nie zrobił?
A tego nie wiem, nie znam owego Mariusza. Szkoda, że tak małe zainteresowanie bo zagrzałem się troszkę... Jutro jak będę miał chwilę to uderzę do alfaclubu może tam ktoś będzie chętny.
moze i mariusz by zrobil ale pewnie za cene 3razy taka, bo raczej na masowke tego nie zrobi jak zderzakow gta ktore ciagle sie sprzedaja
Ja prosze dyfuzor pod tylny zderzak
na dyfuzor mozliwe ze tez bym sie skusil
Dyfuzor również planuję, taki jak już na alfaclubie poruszono http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=38143 niestety duża tablica rejestracyjna przysłoni trochę zbyt wiele.
Nie wiem czy za cenę 3 razy taką, bo jakoś nie wydaje mi się żeby za dokładkę przednią chciał 1500-2100zł :). Moim zdaniem warto z nim się skontaktować gdyż AutoDS robi elementy przyzwoitej jakości z dobrym dopasowaniem. Biorąc pod uwagę, że jak mała jest dostępność tych elementów (zwłaszcza przednich dokładek) na rynku wtórnym i jakie ceno osiągają oraz to, że AutoDS kieruje również ofertę poza PL myślę, że Mariusz podjąłby się wykonania takich elementów a cena nie zabiłaby projektu. To tylko luźna sugestia.
- - - Updated - - -
P.S. Zderzak przedni do 147 od Mariusza, który mam u siebie kosztuje w ofercie dla klubu 700zł więc nie wiem czemu przednia dokładka Cup miałaby być droższa....