To w takim razie gdzie to mogę sprawdzić? Jak nabijałem klime był robiony test ciśnienia i niby wszystko było oki.
Printable View
pirometr był przy kratce i pokazywał -16,tem.otoczenia nie wiem środek lata w czarnym aucie ile było wyobraź sobie sam,powiem ze drzwi były otwarte ,a prędkość wentylatora to 2
skoro pirometr pokazywał -16 stopni to znaczy ze ktos nie potrafil go uzywac. Czy ja źle zadałem pytanie że mam sobie coś wyobrażać skoro zadałem konkretne pytania to oczekiwałem konkretnej odpowiedzi. Jeśli na zewnątrz masz 35 stopni to inna będziesz mial temp nawiewu niz przy temp 20 stopni. Weź sobie włóż zwykły termometr rtęciowy w kratkę i podaj temperaturę zew i nawiewaną to ci powiem czy masz w miarę dobrze, albo wyobraź sobie że ci działa prawidłowo.
różnica w ilości powstaje przez dwa różne osuszacze w jednych jest w skraplaczu (Czyli ta chłodnica przed chłodnica wody) po lewej stronie jest taka plastikowa nakretka od gory a drugi rodziaj to taki zbiorniczek wielkości butelki 0,7 w okolicach prawego nadkola w pierwszej opcji wchodzi 550 a w drugiej 650 gram.