VDO ma fajne komplety z zegarami do zabudowy tylko cena...Ale ogladalem oferte i jest w czym wybierac a to z statkow albo z samolotow-bajer i pod drewno i klasycznie i sporotowo
ale mozna cos wychaczyc nie raz ze sprzetu bud lub ciezarowych
Printable View
VDO ma fajne komplety z zegarami do zabudowy tylko cena...Ale ogladalem oferte i jest w czym wybierac a to z statkow albo z samolotow-bajer i pod drewno i klasycznie i sporotowo
ale mozna cos wychaczyc nie raz ze sprzetu bud lub ciezarowych
Kilka wariantów zamontowania:
Załącznik 60110Załącznik 60111Załącznik 60112
Wskaźnik ciśnienia ma jeszcze taką zaletę, że można z niego określić poziom oleju w misce i nie trzeba zbyt często zaglądać pod maskę.
Tak szczerze mówiąc to żadne rozwiązanie mi nie odpowiada.. :P Chociaż pierwsze najbardziej chyba. Ale podoba mnie się zegarek.. :P Szkoda go.. Drugie wygląda jak zakładane na szybko (pomimo ładnych zegarków) , a trzecie to mi pasuje do hundy a nie do Alfy :P No chyba że do wersji GTA, albo jakiegoś sport packa z "carbonem" ale nie do mojego "drewna" . Ale prędzej czy później będzie trzeba pomyśleć nad tym. A jak to wygląda gdy chodzi o podłączenie tego? Bardzo skomplikowana sprawa?
Też chętnie coś takiego zamontowałbym ale tak ale kolega wyżej mam drewno w środku i na nic nie mogę się zdecydować.