Żeby nie było niedomówień - pękają RSR a nie FZ i raczej nie ma to wpływu na jazdę (przynajmniej na razie u mnie). A tak to wygląda:
Załącznik 63749
Printable View
Żeby nie było niedomówień - pękają RSR a nie FZ i raczej nie ma to wpływu na jazdę (przynajmniej na razie u mnie). A tak to wygląda:
Załącznik 63749
Rafter, cały komplet co mam jest z 03-11 (reszta też jest pęknięta). Rozmawiałem ze sprzedawcą, znaną firmą z Wrocka, oraz czytałem opinie na zagranicznych forach - pęknięcia pojawiają się na łączeniu technologicznym i wg zapewnień nie wpływają na bezpieczeństwo użytkowania. Fakt, jak sam wiesz ostatnio na torze było bardzo upalnie, ja sobie nie żałowałem, a pęknięcia się nie powiększają.
A tak w ogóle to Jarek jestem :)
Dokladnie rsr-y chce kupic, o peknieciach slyszalem, ale ponoc nic to nie zmienia.
Nie wiem czy już widziałeś ten filmik z naszych czerwcowych jazd . Dodaję też ku zachęcie innych ,którzy ewentualnie jeszcze się zastanawiają
http://www.youtube.com/watch?v=G7tc7...eature=related
Tego nie widziałem. Fajny, i nawet się załapałem na parę ujęć :). Dzięki i do zobaczenia!
Takie pytanie techniczne dla tych co już byli:
Czy jest jakieś miejsce gdzie mogę zostawić graty typu wzmacniacz?
W namiocie, gdzie jest odprawa a później bufet widziałem, że ludzie zostawiają róźne rzeczy. Od plecaków i toreb po opony.