Dokładnie. Polecić można sporo osób - między innymi monialisano i erni. Też szybko dobrze i przyjemnie. Podobnie Wiwix i paru innych.
Tylko że nadal są to częsci używane - dobry materiał na szybką i tanią naprawę. Ale jeśli już trzeba coś nowego. No to trzeba uderzać w inne drzwi.
Tutaj Amigas - jak zawsze częsci ma. Mówiłem - kupe rzeczy zamawiałem za małe i za duże kwoty - fakt czasem się naczekać na odpowiedź trzeba było ;) ale zawsze wsio się załatwiło.
A że leci w kulki - mnie to rybcia. Towar który zamówiłem - jest, i to najważniejsze. No i do tego ceny - w niektórych przypadkach bezkonkurencyjne. Inna sprawa że sama dostępność w porównaniu do dobrych sklepów czy nawet ASO - bije na kolana. I to się ceni.
Kto robił zakupy u Łukasza raz - na przyszłość wie, że trzeba się umówić na części z buforem czasu do naprawy - bo się może przeciągnąć, Ale jak ktoś robi sam i nie jest uzależniony od mechanika. To jest to idealne źródło części.
Swoją drogą - pamiętam jak goniłem Łukasza żeby mi wysłał końcówki drążków kierowniczych ... które do dziś mam nie zamontowane ;)