-
zrobisz w swojej to co trzeba i będzie jeździła , tylko to tak jest jak się na oko kupuje . ale w każdym razie posiadaczem alfy jesteś, nieistotne czy szczęśliwym czy nie :) tak to już jest niestety z używanymi autami, a już nie daj boże jakaś powypadkowa albo popowodziowa gdzie każda część z innego samochodu i to jeszcze pół biedy jak dobrze spasowana a nie na oko
- - - Updated - - -
Ja też ci mogę swoją sprzedać 1.6 bęzyna bez gazu, z 8-9 ci spali. dorzucę ci radio - działające , kolor czerwony także będziesz się wyróżniał na parkingu :) poza tym jeszcze mogę ci załatwić przegląd bo mam znajomego a w grudniu jej się kończy.
-
tzn szęśliwy jestem pomimo napraw bo wcześniej przez jakiś czas miałem corsę 1,7d i miałem ochotę się rzucić z mostu razem z tym samochodem jak nim jechałem...to nie samochód z resztą tylko karoca... skacze jak kangur podczas jazdy i nie ma nic na wyposażeniu;D dziwie się że odpalanie nie bylo tam na korbkę;P. jazda alfą to się nazywa jazda przez duze J a i dziewczyny się oglądają;D:D
-
Tylko co będzie jak alfa będzie zazdrosna o dziewczyny i zacznie mieć kaprysy ... :)
-
heh kiedys mi pilot zastrajkował jak chciałem swoją dziewczynę zawieźć gdzieś więc może jest zazdrosna i dlatego sie czasem psuje ostatnio?;P :)
-
albo nie chce żebyście w środku kopulowali ... dlatego was nie wpuszcza :)
-
Umówmy się dla wielu alfa jest kochanką także sprawa o której piszecie jest oczywista-czysta, przejawiająca się nienawiścią zazdrość;)
-
to już cały sekret dlaczego alfy się psują , rozwiązaniem jest to że trzeba być albo singlem albo starym kawalerem wtedy alfa będzie służyła do śmierci
-
ciekawe jak to jest jak kobieta jest właścicielką;) samochód jest lesbijką?;P. mam nadzieje ze tu nie chodzi o to czy sie jest singlem bo bym juz nigdy nie mogl miec alfy;D a bylo by to smutne rozstanie dla mnie;)
-
no musisz wybierać albo kobieta albo kochanka :) trójkątów nie można mieć cały czas :)
-
musi się kochanka przyzwyczaić, w końcu o nią dbam i ja pieszczę;P ;). a co uważacie na temat niezawodnosci alfy romeo gt 1,9 jtd 150KM?? miał może ktoś styczność??