Żadne z przedstawionych nie prezentuje radia które siedziało u mnie. Pierwsze, o którym piszesz jest z wersji CF3. Ja mam CF2 ver. Lusso. Znalazłem fotkę:
Załącznik 208545
Printable View
Żadne z przedstawionych nie prezentuje radia które siedziało u mnie. Pierwsze, o którym piszesz jest z wersji CF3. Ja mam CF2 ver. Lusso. Znalazłem fotkę:
Załącznik 208545
[MENTION=22962].Michał.[/MENTION] szkoda że nie wiesz co tam sie zadziało z tym CD :( .
[MENTION=67912]maaalutka[/MENTION] zawsze można kupić i naprawić :) podejrzewam, że nic takiego się tam nie stało, mechanizm przyjmowania i wysuwania płyty pracuje poprawnie, więc wygląda to na zanieczyszczony/uszkodzony laser. Jakby co to zapraszam na PW.
Jedno radio Alpine już mi tak leży , " coś " nie działało i nie działa :D
Może coś sprawnego kiedyś w oko wpadnie :D
Kupiłem ramkę - ale uniwersalną na 1 DIN - czy będzie pasować do tego konkretnego radia to nie wiem. Na zamieszczonym wyżej zdjęciu radio wygląda na typowy 1DIN. Ramka kosztowała 35zł i pasuje nieźle.
W tym sklepie: http://www.bartex-caraudio.pl/kontakt.php
Pozdrawiam.
Dzięki za namiary, kupię i wypróbuję.
pzdr.
[MENTION=22962].Michał.[/MENTION] masz jeszcze to radio do GTV ph2 Lusso? Byłbym zainteresowany.
Pozdrawiam
hej,
udało mi się zdobyć oryginalne radio do Gtv, możecie mi podpowiedzieć jak wprowadzić kod do tego radia?
Załącznik 232445
P.S.
Gdyby komuś takie radio zalegało to dalej jestem zainteresowany, interesują mnie też ewentualnie zepsute egzemplarze