mam ten sam problem. Miga mi od czasu zakupu alfiątka. Ma ktoś koło częstochowy pojęcie o tym i odpowiedni sprzęt? ^^ pozdrawiam
Printable View
mam ten sam problem. Miga mi od czasu zakupu alfiątka. Ma ktoś koło częstochowy pojęcie o tym i odpowiedni sprzęt? ^^ pozdrawiam
u mnie też pojawił się problem z migającym licznikiem. Stało się tak jak zmieniłem panel klimatyzacji manualnej. Czy może ktoś mi opisać jak usunąć ten problem. Mam kabel i właśnie organizuję sobie FESa. Jak przeprowadzić proxi tym programem ?
Zauważyłem że przy spalonej żarówce podświetlania pokrętła nawiewu również licznik zaczął mrugać. Po wymianie owej żarówki przestało.
- i w taki oto sposób tworzy się legenda.
PROXY robi robote :)
Dysponuje kablem ELM 327 oraz Pełnym Oryg. FES na terenie bielska i okolic. Zrobienie proxy czy kasowanie inspekcji to nie problem. Jak co proszę pisać - GG:4891732 lub mail: khropek@gmail.com
Witam.W mojej Alfie tez miga licznik km odkad zakupilam,ale gosc,ktory sprzedawal stwierdzil,ze odkad zamontowal nawigacje z radiem zaczelo to migac,co z tym zrobic?
Poprawne wykonanie proxy przy pomocy kabla ELM327 oraz programu np. FESCytat:
Witam.W mojej Alfie tez miga licznik km odkad zakupilam,ale gosc,ktory sprzedawal stwierdzil,ze odkad zamontowal nawigacje z radiem zaczelo to migac,co z tym zrobic?