się nie przejmuj, więcej jest tych co nie mają niż tych co mają :P
Printable View
się nie przejmuj, więcej jest tych co nie mają niż tych co mają :P
ja tez nie mam i co mam zrobić :? :)
Jedną to powinien Ci do auta dorzucić gratis :P
Wracając jednak do głównego wątku, zrobię małe podsumowanie:
Aktualny plan zajęć:
11:30 - Spotkanie na McDonalds
11:45 - wyjazd na Cytadelę
12:00 - 13:00 (13:30) - Zwiedzanie Cytadeli
13:30 - Przejazd na Błonia, skromna sesja zdjęciowa w plenerze :-)
14:00 - Hotel RAD - Kręgielnia MK Bowling - posiłek
15:00 - 17:00 - Turniej w kręgle :)
Aktualna lista uczestników:
1. Mask
2. Fucel
3. Artur75 + 1-2
4. mantis30
5. semri
6. fokusgdz
7. El_Diablo +1 (Fiat Stilo Abarth) - tylko cytadela
8. Abidibi1509 + Tusia147
9. AdamOoo + Osoba towarzysząca - tylko cytadela
10. Państwo Semprefedele
11. szwarak +1 - tylko cytadela
12. Szałek +3
13. Radexon
Zasadnicze pytanie - ile osób będzie grało w kręgle? Na jednym torze może grać bodajże do 8 osób, mam po prostu wątpliwości, czy starczą 2 tory :) Chyba lepiej będzie zarezerwować 3? Też raczej lepiej się gra na jednym torze w 6 niż w 8.
Na www widziałem poza tym, że mają promocje niedzielną :P 2h za 69 zł i ogromna pizza 45cm + litr napoju za 29 zł :D
Byłem ostatnio 3 chłopa + 2 dziąchy na jednym torze przez 3h. Udało się rozegrać 4-5 gier, ale to przez babki :)
Moja propozycja, jeśli koszt tylko 69zł, 3-4 głowy na tor :)
Ja się piszę na kręgle :) Zastanawiam się tylko czy godzina w hotelu na dedykowany posiłek to nie za długo? W trakcie grania zdążymy się nagadać. No chyba, że na pizzę się czeka 45 min a kwadrans wcina ;)
Też się nad tym zastanawiałem :) Ale w 30 minut z pewnością nie uda się zamówić i zjeść :P Zanim się rozsiądziemy, zamówimy to z 10 minut, Zanim dostaniemy papu to z 20 kolejnych, zanim zjemy to jeszcze 20, zanim się ogarniemy, pójdziemy zanieść rzeczy do szatni, wybrać i przebrać buty to z 10 minut pewnie i już tak wychodzi akurat :P
Semri masz chyba rację, zamówię 3 tory :P
Pizze zjemy grając, problem z głowy :)
czas operacyjny jest dobry, ale jeść i tak będziemy grając :P ja też myślę, że tak po 4-5 osób na tor to będzie dobrze. My gramy oboje:)
Nie wyobrażam sobie jedzenia w 6 osób przy stoliku wielkości dużej pizzy, to raz :P, a dwa to brudne, tłuste ręce to raczej niezbyt dobre warunki do gry :P