Oj tam czepiacie się chłopaka,ja też smigałem na "szmatkach" cały rok u mnie w Irlandii wilgotność powietrza jest jeszcze większa niż w PL i tej zimy kupuje gumowe bo szyby non stop zaparowane.
Printable View
Istny troll. WIdze ze jedynym sposobem jest olać i raportowac Twoje posty.
Odnosnie wilgotnosci w aucie duzo zalezy od nawiewu, w alfie dziala on bardzo dobrze takze roznica do zauwazenia na szybach bedzie znikoma, ale znaczna jezeli chodzi o rozwój grzybów i innego paskudztwa. Guma trzyma wode, materiał ją wchłania. Takze to trzeba tez miec na uwadze. Ale oczywiscie kto co woli, nie ma co dyskutowac ktore sie lepiej prezentują , paskudna guma zawsze zostanie paskudna gumą...
olej i raportuj
P.S. a jak Ci sie dywaniki pobrudza zloz raport żonie/dziewczynie albo ASO
Czy ktoś kiedyś z was używał lub używa takich dywaników http://allegro.pl/dywaniki-miarowe-g...807960659.html chodzi mi konkretnie część przeznaczoną dla pasażerów siedzących z tyłu. Dają rade? Zastanawiam się bo są nieco droższe od tych bez tego łączenia.
Dla zainteresowanych przyciskami do stoperów ze zdjęcia zamieszczonego w 1 poście, to wyglądają one następująco:
Załącznik 81349Załącznik 81350
Prawdopodobnie występują one pod numerem części 156 059 384.
Czy komuś udało się opracować szybki sposób "wykręcenia" zamontowanych stoperów? Kupiłem oryginalne dywaniki i niestety stopery które mam wkręcone w swojej 159 zupełnie nie pasują do klipsów w dywanikach. Próbowałem wyciągać i wykręcać stoper ale zupełnie nie ma ochoty wyjść.
ja mialem oryginalne stopery te podlodze na takich jakby agrawkach wbitych w wykladzine