Fakin szit byłem za wcześnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero wszystko organizowali :( Kicha.
Printable View
Fakin szit byłem za wcześnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero wszystko organizowali :( Kicha.
O Matko jedyna....poprostu włosy dęba stają...
Jest przesliczna, liczę że w Poznaniu też wpadną na pomysł pokazania tej ślicznotki Światu...
To juz nawet auto poza sfera marzeń :cry:
Ale i tak kocham swoja AR 156 :D
Pozdrawiam Alfisti
Na wyżej wspomnianej imprezie p.Zientarski poinformował że 1 egzemplarz 8C Competizione został już kupiony przez polaka na niemieckim e-bayu za kwotę 980 tys pln. :shock:
W Poznaniu, w Pol-Carze, była 9 albo 10 września :-( Właśnie ładują ją u Dukiewicza na lawetę i jedzie do Gdańska...Cytat:
Napisał Alfamaniak156
Każdy może kupić o ile dysponuje odpowiednią ilością gotówki :D
http://otomoto.pl/alfa-romeo-inny-8c...-C6333570.html
Impreza bardzo się udała :) Faktycznie miałem złe informacje o otwartości imprezy po 18. Ludzi nie było dużo bo połowa do dzisiaj nie otrzymała zaproszenia. Tak działa Poczta Polska. Jednak prawdziwi alfisci wiedzą gdzie i kiedy być :) Wśród bardziej znanych osób byli prowadzący Pan Zientarski, Rynkowski, Królikowski a na chwilę zawitał Pan Iwaszkiewicz. Zapewne niedługo zaczną się pojawiać opisy imprezy w prasie.
Tu juz teraz można obejrzeć całkiem pokaźną ilość zdjęć z imprezy.
www.dukiewicz.pl/imprezy
http://www.forum.alfaholicy.org/albu...tm?pic_id=2513
Królicki? chyba Królikowski :P .Cytat:
Napisał weasel
Spalam się ze wstydu :oops:Cytat:
Napisał currahee
Dziękuję :)
Juz poprawiłem
Jak się okazuje model porototypowy różni się wieloma szczegółami. Kierownica, gałka zmiany biegów, przełączniki z prawej, łopatki itp. Nie wiedzialłem, że nawet maska otwiera się inaczej. Szczerze mówiąc to sposób z prototypu bardziej mi się podoba bo przypomina ferrari :)
witam forumowiczów weasel napisał że może lepiej 8C wygląda z pierwszej serii produkcyjnej bo jestpodobne do ferrari ale to auto nie miało być podobne do tej marki zkoniem ale powstało na genach