Jakbyś chciała to moja jest na sprzedaż ;)
Printable View
Jakbyś chciała to moja jest na sprzedaż ;)
hm też własnie sie przymierzam do alfy ale mam problem z silnikiem do 147, powiem tak.. najbardziej zalezy mi na ekonomi w miescie.. myslalem o gazie do '2.0 16V T.Spark 150KM' ale spalanie w internecie znalazlem ze srednie to 11litrow to sporo.. co polecacie? bo strasznie mi sie alfa podoba ale to spalanie mnie odstrasza... bo na autocentum najmniejsza benzyna pali 8.5 litra. to sporo;/ hm bo disle widze tylko 2005 byly? bo ja szukam auta z 2001 roku.. pozdrawiam. i wesolych swiat :)
Diesle były od samego początku. Moja 1,9 JTD 2002 pali około 5l na trasie i 8 w mieście. Pozdrawiam
a to najwyrazniej źle wyczytalem z tymi dislami.. hm a co polecisz mi ? oczywiście najważniejsza ekonomia :)
1.9 JTD 8V 85kW - ekonomiczny ;)Bierz od Niki "Sałatę" :) chyba że oprócz ekonomii masz specjalne życzenia co do koloru ;)Ale pamiętaj! Na kolorze się nie jeździ :P ;)
Miejmy nadzieję, że w kosztach eksploatacji już się rozeznał... ;)
rozeznałem sie.. i troche sie obawiam, np zawieszenia tego.. ale cóż okropnie mi sie podoba alfa :) i mam mega dylemat wyglad czy ekonomia i inne auto. :D
Zawieszenie nie należy do mega trwałych, ale wynagradza dobrym prowadzeniem ;)
Jeśli inne auto, to jakie?...
a zawieszenie co ile wymieniacie? myslalem o saabie 93. ale alfa ma o niebo lepszy wyglad:D