Wesołych Świąt
Printable View
Kurcze :laugh: Gdybym wiedział,że tyle będzie dymu o tą śnieżynkę to słowo daje nie założyłbym tego tematu. Myślałem,że ktoś zna jakiś patent np.wejść w menu nacisnąć "to i to" i będzie git. Byłem dziś w Carserwisie i mi ją za darmo wyłączyli a tym wszystkim którzy mnie prawie do psychiatryka wysyłali (bo przecież w Polsce nie jest to normalne ,że kogoś-coś może drażnić) powiem jedno - WESOŁYCH ŚWIĄT życzy śnieżynek!!
no dobra :) to powiedz jak.. :) bedzie dla potomnych
Nie wiem jak. Zabieg trwał 5 minut razem z podłączeniem kompa.
mnie tez irytuje jedna kontrolka-ta od ilosci paliwa w baku.Wiecie jak ja wylaczyc??Dobra juz zeby nie bylo Wesolych Swiat dla tych co sie strasznie na mnie gniewaja ze nabijam sobie posty i zawsze pisze nie na temat.Kochajmy sie ida swieta.Po swietach wszystko wroci do normy.Pozdrawiam
Rany boskie.... Zaznaczyłem od razu, że nie chodzi o przytyk tylko najzwyczajniej w świecie chciałem dać radę. Czy ja coś złego napisałem? Uraziłem czyjąś dumę?
Nie musisz od razu z takimi tekstami wyjeżdżać. Jeżeli zadajesz pytanie to oczekuj różnych odpowiedzi, nawet tych dziwnych i nie do końca dla Ciebie zrozumiałych.
Zdziwiła mnie Twoja reakcja, bo naprawdę różne rzeczy chodzą po ludziach :) Nie chciałbym, żeby mnie ktoś źle zrozumiał.
Pozdrawiam :P
Jakby nie to, że wszyscy drwili i szydzili, to może by się przyjrzał. Do tej pory nikomu gwiazdka nie przeszkadzała, ale jak pojawiła się możliwość jej wyłączenie to pewnie co drugi chciał by to zrobić