w poniedzialek juz deszcz ze sniegiem ma byc :PCytat:
Napisał RUDA
Printable View
w poniedzialek juz deszcz ze sniegiem ma byc :PCytat:
Napisał RUDA
Czasem dziekuje Panu, ze na tym pierdziszewie nadmorskim mieszkam i nie szybko nas zasypie :twisted: Co innego z Wami na poludniu - chyle czolo 8)Cytat:
Napisał showtime
Ale jak juz zasypie to musze szuflowac 300 metrow do gory zeby wyjechac - nie wiem co mi do lba strzelilo, aby kupic dom posrodku gorki i miec leniwych sasiadow nieskorych do szufli :(((
E tam, nie narzekaj :P Koszalin ladny i okolice tez... Darlowko na przyklad :D:D:D co roku tam jestem ;))Cytat:
Napisał RUDA
:shock:Cytat:
Napisał showtime
Gdzieś Ty dostal przegląd z takimi szybami?
To zależy w jakich okolicznościach się z nią rozstaniesz :PCytat:
Napisał Lesio
Chyba w każdym przypadku jestem na przegranej pozycji :mrgreen:Cytat:
Napisał Damian
Na południu nie jest źle- rok temu śnieg był 3 dni...jakoś w grudniu. Jak miałem Audi to śnieg dłużej się utrzymywał, a padał nawet w marcu. To były czasy. Zgodnie z tradycją nie miałem opon zimowych. Fajnie się jechało, a co się płynności w ruchach człowiek nauczył to nie ma porównania. Teraz muszę zmienic bo na tyle mam sliki prawie już.
Tak czy inaczej musisz zadbać o dobre relacje z teściem ;)Cytat:
Napisał Lesio
I z teściową :lol:
Damian, zdjecie jest zrobione pod takim katem, szyby w rzeczywistosci nie sa tak mocno przyciemnione :) sa takie ze jest ciemniej, ale widac ludzi w aucie z zewnatrz :P przeglad nastepny dopiero w lipcu... ciekawe jak bedzie, czy trzeba bedzie zerwac i na nowo wydawac 150 zl...
Ale efekt jest fajny z zewnatrz, powiedzialem sobie ze przod tez zawsze bedzie przyciemniony. A sposob na policje jest... poza tym juz mialem kontrole i nic
A jesli chodzi o kwestie bezpieczenstwa to nie widze roznicy w jezdzie np noca czy w pochmurny dzien, widocznosc od zewnatrz jest tylko TROSZKE gorsza. A plusow jest wiecej:
* chlodniej w aucie w sloneczny dzien
* wyglad zewnetrzny
* oslona od slonca, nie potrzeba okulara :D
macie jakieś sprawdzone sposoby by zabezpieczyć alufelgi na zime? bo zdecydowałem że moje czarnulki zostają na zime :)