Czyli jakoś we wtorek planujesz złożyć zamówienie?
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Printable View
Czyli jakoś we wtorek planujesz złożyć zamówienie?
Sesja wychodząca jest zwykle ok 8, przychodząca ok południa, wszyscy zdążą jeszcze zrobić przelewy jeśli będą chcieli :)
ja się już doczekać nie mogę! :D
Ja również :)
Ja też.. ale to jeszcze kawał czasu więc chyba pójdę wkońcu kupić tą baterię do zegarka :P
Z realizacją się ciutek zejdzie..
Tak mi się coś kojarzy, że Timex mówił o 10-12 tyg, ale to chyba było jeszcze na etapie rozważania zrobienia również grawerunku przez Timex'a..
W każdym razie, z tego co się orientuję to Timex składa do kupy zegarki z "naszymi" tarczami w swojej fabryce, wszystkie zegarki trafią do (chyba można powiedzieć zaprzyjaźnionej) firmy reklamowej, która zajmie się ogarnięciem grawerunku i rozesłaniem "po ludziach"..
Więc właściwie nie należy zbyt sztywno traktować tych 12 tyg bo może się to wydłużyć o chociażby czas na doręczenie przez firmę kurierską..
Chyba, że coś źle zrozumiałem w czasie wcześniejszych rozmów.. wtedy prośba do flatbeet'a o sprostowanie, a jeśli nic nie przekręciłem to pozostaje mi tylko życzyć sobie i Wam cierpliwości ;)
jest dokładnie tak jak mówisz peter :) 12 tygodni na realizację z fabryki na filipinach a dalej ogarnięcie na miejscu więc to też pewnie z tydzień, trudno przewidywać ile to zejdzie dokładnie bo może będzie szybciej niż te 12 tygodni. tak czy siak trzeba sie uzbroić w cierpliwość :D
No spoko zamówiłem baterie do Edifice mojego :D więc już mogę czekać ;)
Najlepiej to zapomnieć o tych zegarkach, a jak już przyjdą, to będą miłą niespodzianką świąteczną ;)