-
Doloz daty i w sumie godziny cytatow ...
Potem doloz to co pisalem pozniej
...
( post 22.02. - ten dluzszy )
I jak skumasz to sam odgadniesz ze moim celem jest zebranie ludzi na antyscp grill bez biletow itp :cool: czyli podbijam temat w celu innym niz placenie za bilet na impreze dla nastolatkow :p
-
Po rozmowach z Honda Śląsk na temat SCP doszliśmy do wniosku, że w dniu imprezy postaramy się zorganizować spot wszystkich marek... taka konkurencja dla SCP
Wstępne rozmowy z innymi klubami odbędą się 04.07 na CĆ...
-
P4 czyli co? Ogarniasz temat SCP w tym roku czy nie? Bo już sam nie wiem.
-
Odpowiem Ci na to pytanie po 4 lipca, wtedy będę wiedział jakie zdanie na temat SCP mają inne kluby.
Jeżeli inne kluby zdecydują się wpaść na SCP, wtedy załatwię wjazd dla Nas.
Natomiast jeśli inne kluby odpuszczą wjazd na lotnisko wtedy Ci z AH co będą chcieli wjechać na SCP wjadą jako niezrzeszeni :)
-
A czemu jako niezrzeszeni ?
Monopol jakis masz ?
Przeciez ktos inny jak ma ochote to moze to zalatwiac.
No i tego ustosunkowania do innych klubow tez nie kumam ale w sumie wisi mi to :p ja decyzji w oparciu o inne kluby nie bede podejmowal :cool:
My organizujemy naszą biesiadę - będzie składka i każdy składkowicz przyjedzie na gotowe
jedyne czego będziemy wymagać to obecność :lol:
-
Dobra
Osoby chętne na udział w SCP 2013, proszone są o wysłanie prywatnej wiadomości do mnie.
W wiadomości zwrotnej podam numer konta, na który należy przelać pieniądze...
Ze względu na to, że wiem ile to jest załatwiania, biegania, dzwonienia. Rok temu obiecałem sobie, że jeżeli jeszcze raz będę organizować wyjazd klubowy na SCP to do każdego biletu będę doliczać symboliczne 2zł
(mam nadzieje, że nikt nie będzie miał z tym żadnego problemu)
-
To są jacyś chętni na przybycie na tegoroczny SCP?
Ze względu, że znajoma wróciła do organizacji to jestem w stanie dużo załatwić dla Nas jako klubu...
-
-
ja tez tylko na ta chwile nie wiem jeszcze czy alfa czy z kims inny,m sie zabiore :P
-
Olejcie to przereklamowane SCP i wpadać w tym czasie na mega grill na kopcu który będzie organizowany ;-)