Tak. Po lifcie fotele/kanapa są inne.
Ja również mam "9" przed liftem, ale wydaje mi się, że tą część fotela, której zdjęcie pokazałeś mam z naturalnej skóry...
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
O zmienionym wyglądzie kanapy tylnej wiedziałem, chodzi i o zmiany np. użytych materiałów lub jak pisał Belfer derma na bocznych częściach fotela.
Co do wyglądu elementu z moich zdjęć to też wydawało mi że całe siedzenia są ze skóry a tu nagle taki ZONK
kolego troche musisz sie pobawic z wcieraniem kremu.Ile trzeba napackac??Tyle ile uznasz za sluszne.Jak smarujesz rece to chyba wiesz ile Ci trzeba??Posmaruj to zobaczysz jaki ma zapach.
to posmaruj dla rozeznania:D
Ja osobiście nie ryzykowałbym czyszczenia skóry denaturatem. Od tego są dedykowane środki, żeby ich używać (podobnie – nie używam silnych rozpuszczalników do czyszczenia smoły z karoserii samochodu). Jeśli nie chcesz wydawać stówy na środki Gliptone (odpowiedni dedykowany do skóry jasnej) lub innego producenta (np. bardzo dobry zestaw Leather Ultra Clean oraz Leather Cream Protection) to ja polecam przynajmniej zestaw z IKEA za 50 zł (słyszałem, że swoją rolę spełnia, ale nie używałem).
czy ktoś próbował naprawiać skórę we własnym zakresie? Mam boczek fotela kierowcy lekko wytarty i chce coś z tym zrobić. Planuje zakup farby tonującej. http://sklep.lederzentrum.pl/farba-t...50-ml-p-2.html
Trochę boje się żeby nie było różnicy w odcieniu na różnych elementach fotela. Fotel jest w dobrym stanie i nie chce malować całego. Proszę o opinie osób które mają jakieś doświadczenia w tym temacie.
Zgłoś się do lederzentrum - wyślij mail z dokładnymi zdjęciami, oddzwonią i poproszą o kawałek skóry np spod fotela by dobrać farbę. Na pewno pomogą, to profesjonalna firma.