bardziej martwiłbym się o zeszklenie klocków, niż przegrzewanie...
Printable View
bardziej martwiłbym się o zeszklenie klocków, niż przegrzewanie...
jak już bierzemy cały tor, to pytanie czy można ponegocjować kwestię slicków, mało kto ma klatkę a trzeba przyznać, że jazda na takich gumach to zupełnie inne wrażenia..
Ale pytanie było o slicki :) normalnie na TP jak slicki to klatka. Może w drodze wyjątku....
Radosuaf, jesteś w stanie powiedzieć ile h/okrążeń(?) będzie jeżdżenia? Zakładając najbardziej optymistyczny kosztowo wariant 80 aut i 230zł, bo rozumiem, że do tego byś dążył..
BTW. Szczerze mówiąc to ja bym wolał taki wariant bez instruktorów za 150zł jak jeździłeś niedawno, ale rozumiem że nie o tym mowa w tym wątku. :)
Uważasz się na tyle dobrego kierowcę że instruktorowie są tobie nie potrzebni?
Wg. mnie to trochę mija się z celem... Szkolenie to wg. mnie najważniejsza część całego TPTD SZCZEGÓLNIE dla osób które nigdy po tym torze nie śmigały.
@Marcin_M - Wydaje mi się, że ograniczenie jest spowodowane tym, że na Slickach pojedziesz dużo szybciej a to już się może skończyć nie wesoło, bo bandy miejscami są naprawde blisko. Sporo osób mówi, że do uczenia się najlepsze są drogówki, bo pokazują błędy.
czy ktoś z Wawy może mi pożyczyć kask na 5 minut ? Chcę sprawdzić czy się zmieszczę w aucie :)
mieszkam w Ursusie ;) na Skoroszach