-
Hmm może byc i srebrny wsumie to ma byc reklama klubu...
nie wiem na jakim patencie to będzie robione ale trza chyba wziąsc tez pod uwage wielkosc tylnych szyb bo Ty masz okurat największą w swej 166 a naprzykład w 146 sa juz mniejsze...wiec trza by chyba zrobic takie co by kazdemu pasowały :D
Pozdrawiam
-
-
Dobra to SPOCIK w niedziele 9 listopada tak na 15 bo puzniej sie ciemno robi i zdjec nieporobimy, ja wezme naklejki i powyklejam wam szyby
-
ale ja mysle ze może nawet na 14 zrobic ale na pasie na drodze na Chociwel na tym parkingu po lewej stronie, jakby ktos chciał to można oponki porozkładac i jakis slalomik zrobic jakies ognisko albo grilla rozpalic i troszku sobie tam posiedziec...
za tydziien w poniedziałek załoze nowy temat i poinformuje troszku ludzi aby sie t5am nam zjawili....
Pozdro
-
tez jestem za zeby jechac na chociwel
-
no i tak trza będzie uczynic... zwołamy całą gwardie i będzie dobra imprezka...
może i Gorzów by do nas zawitał.. :P
-
O to widze ze sie grubo szykuje :D A mi dzis alfa odmuwila posluszenstwa na srodku mickiewicza na skrzyzowaniu :D:D:D Skrzynia poszla w ....... Jak zdaze uzbierac na nowa skrzynie bodajrze to wpadne :)
Apropo warsztatu to polecam na Mierzynie :) FHU PLUS Krzysztof Kozłowski, Welecka 23D :)
Jak cos daj znac bo bede skrzynie robil kolego to wspolne rabaty jakies utargujemy za gruba kase dla nich :D:D:D
-
:D Jestem za Chociwelkiem :lol:
-
Cóż mogę rzec... :wink: Mi również Chociwelka odpowiada :D :lol: :lol:
-
To kubas zazucaj nowy temat ze spocikiem na przyszla niedziele tak na godz 14. na chociwel. ja mam juz naklejki dla wszystkich, mam 10 czerwonych 10 czarnych i 10 srebrnych. mam nadzieje ze bedzie duzo bydla, hehe. moze jeszcze dodatkowo wiadomosci na pw.