Mi by sie przydalo jeszcze moja pozbyc 145 :) Sa chetni?:>
Printable View
Mi by sie przydalo jeszcze moja pozbyc 145 :) Sa chetni?:>
Pociesze Cie ja jak wystawilem swoja na sprzedaz to po 2 dniach ja sprzedalem, tylk teraz mi jej szkoda jak widze jak ten baran co ja kupil nia jezdzi zebym wiedzial ze taki matol z niego to chyba bym mu nie sprzedal :evil:Cytat:
Napisał Konrado
Po tym jaką Konrado robił "reklame" swojej 145 to po 2 dniach to jej raczej nie sprzeda :wink:Cytat:
Napisał DDEvil
A Ty sprzedałeś ją swojemu koledze, czy jak, że masz jeszce z nią kontakt :?:
Sprzedalem ja syneczkowi z mojego miasta i z tad ja czasem widuje, jak rowniez sie okazalo ze ten czlowieczek ma byc ojcem chestnym dla corki od koleg ktory mieszka w bloku na przeciwko. Ale az mi sie zal robi jak ja widze jak on nia jezdzi na swiatlach jakies przegazowy praktycznie z kazdych siwiatel z piskiem opon <zlyy> az zal za serce lapie jak pomysle ze sie o nia tak dbalo a teraz ktos ja poprostu zarznie <beksa>Cytat:
Napisał rigobert
Moj ojciec dzisaj ja tez widzial na miescie i mowil ze synek dlugo tym autem nie pojezdzi bo albo ja zajedzie albo sie nia rozwali.
Jaka reklame masz na mysli?:) Normalne problemy po kupnie samochodu niewiadomego pochodzenia i doprowadzeniu go do stanu idealnego?Cytat:
Po tym jaką Konrado robił "reklame" swojej 145 to po 2 dniach to jej raczej nie sprzeda :wink:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6369633
To ta sama tylko zmieniony juz zderzak,progi i felgi?:]
Pokrywa poduszki nadal odstaje :|
Mam pytanie do ludzi, którzy wiedzą coś więcej o Crosswagonie. Jak wygląda sprawa po stłuczce, a mianowicie, jakie części są współdzielone z SW? Zderzaki wiadomo są inne, a jak z pozostałymi elementami typu: światła, nadkola, pas przedni, maska - klapa tylna, drzwi.
Z pozoru pewne części mogą wyglądać tak samo, jednak czy mogą wystąpić różnice w sposobie mocowania?
Panowie
A co powiecie mi o tej Alfie Crosswagen ?
zapraszam do mojej oferty na Bazarku :)
Jarek
Widze ze nikt tu chyba nie zagląda :(
A moze i bym cos o moim CW dowiedział.