A ja zrezygnowałem z IS bo popatrzyłem na Alfę i stwierdziłem że nie ma tak pięknego i wspaniałego samochodu jak moja Alfa. I wiem że następna też będzie Alfa. Ale ta zostanie ze mną na zawsze. :mrgreen: Gadam jak nawiedzony :P
Printable View
A ja zrezygnowałem z IS bo popatrzyłem na Alfę i stwierdziłem że nie ma tak pięknego i wspaniałego samochodu jak moja Alfa. I wiem że następna też będzie Alfa. Ale ta zostanie ze mną na zawsze. :mrgreen: Gadam jak nawiedzony :P
Tak ten w dniu zakupu miał 136 KW od razu właściciel zaprowadził go do firmy CARLINE by HIRSH gdzie uzyskał nowego kompa nowy dolot nowe węze nowy wydech remusa nowe felgi hamulce i zawias oraz koła 245/35/17 do tego całą stertę papierów i co najważniejsze moc 163 KW co daje niecałe 225 koni mocy jednak panu to nie wystarczało i podkręcono turbinę na 193 KW dodano blow-off to nie jest jakaś niesamowita moc że się tym chwalę tylko kolega podważa moją prawdomówność a tego nie lubię co mam jeszcze zdjecia papierów porobić zeby było wiarygodne. Przepraszam za pisanie nie na temat ale musiałem wyprostować sprawę pozdrawiam ....Cytat:
Napisał Arek 146
Wrzuc pikero zdjecia jestye ciekawy jak silnik wyglada w saabie bo nigdy nie widzialem :)
wpadnij na zlot zachodniopomorskiego to Ci pokaże nic specjalnego w porównaniu z alfoska v6 przyjade nim bo w alfie skończył sie przegląd :(
Ok skoro go ktoś podkręcał to masz racje, sorry jeśli poczułeś się urażonyCytat:
Napisał pikero
może nie urażony ale ni elubię kłamać i tak zazwyczaj wychodzi na jaw i poźniej głupio.... opieram się na dołączonej do auta dokumentacji ...
rzeczywiście kilka lat temu w ogłoszeniu bardzo ładnie się prezentowała ta Q4 , chyba z czarną skórą i konkretnym zestawem audio-video na pokładzie . Nie jestem pewien czy właściciel nie zdecydował się na wybebeszenie auta i sprzedaż poszczególnych elementów bo np. te felgi jeżdżą u mojego sąsiada w Vektrze A . Pamiętam że rozmawiając z właścicielem AR dopytywałem się czy takie duże kółka mieszczą się bez problemu . O ile pamiętam jest to rozmiar 8x17 i w tym konkretnym przypadku przycierał o nadkola .Cytat:
Napisał Alfista