metodą prób i błędów :)
Printable View
metodą prób i błędów :)
Prosze o pomoc bo oszaleje z tym icsem... moj mail... ojrzynski_dawid@wp.pl odwdziecze sie... przepraszam za brak polskich znakow....
- - - Updated - - -
Prosze o pomoc bo oszaleje z tym icsem... moj mail... ojrzynski_dawid@wp.pl odwdziecze sie... przepraszam za brak polskich znakow....
- - - Updated - - -
Pisz do tego gościa albo jedź do ASO. Nikt Ci tu kodu nie wygeneruje, zwłaszcza że tylko po to się tu zalogowałeś.
Jedyne 230pln i kodzik się znajdzie w ASO :)
Wytargaj iCS i zobacz czy na obudowie nie ma :) ja miałem fabryczną naklejkę do odczepienia i wklejenia w papiery :) rocznik 2003
Jondi - miałeś fart,
dawid83 - musisz wyjąć ICS spisać numery i przekazać ASO ( chyba, że ktoś to za Ciebie zrobi ) - reszta w moim przypadku trwała ok. tygodnia, mam na myśli przysłanie kodu przez ASO.
Prosze o pomoc z kodem ICS oszaleje.... ojrzynski_dawid@wp.pl...odwdziecze sie...PROSZE...
Kur... dlaczego każdy pisze o JAKICHŚ PRZYCISKACH... że ZNA SPOSÓB na ICSa? A nikt z chamów, bo inaczej się już ich nie da nazwać... nie podzieli... po jaką cholere jest to forum? Chyba znalazłem dobry kalkulator i jak tylko okaże się, że działa zaraz tutaj pomogę reszcie w potrzebie żeby nie musieli się tak wkur... jak ja... Normalnie brak słów...
Dodano po 6 minutes:
A kolega ojrzynski? chyba złego maila podał...
Człowieku gdzie się podziała kultura osobista o ile wogóle ją miałeś ?!!!
W poniższym temacie dostałeś odpowiedź i nie raczyłeś podać info o które prosiłem.
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...ia_ics-10.html
Czego ty się więcej spodziewasz i oczekujesz...że ktoś bez tych informacji poda Ci kod ?!!!
Chciałbym poznać taką osobę, zapewne byłaby bogata i zgarniała wszelkie wygrane w grach liczbowych/losowych/lotto ;)