Ja swoją wytargowalem inaczej znalazłem zderzak i dogadalem się ile za zaslepke :)i wyszło za 50:)
Napisane na Commodore C64..;)
Printable View
Ja swoją wytargowalem inaczej znalazłem zderzak i dogadalem się ile za zaslepke :)i wyszło za 50:)
Napisane na Commodore C64..;)
nie ma bo handlarze często nie kumają że to chodliwy towar i jak mają połamany zderzak po wypadku to go albo nie biorą z miejsca demontarzu (często za granicą), albo leci do śmieci.
ja jak szukałem to objechałem 10 okolicznych szrotów - miejsc gdzie handlują zderzakami, drzwiami itp, i na jednym gość znalazł, oderwał i sprzedał bodajże za 20 czy 25zł.
86 z wysyłką, a tu 100+ wysyłka. robi się coraz drożej mimo że coraz chyba więcej 159 idzie na demontaż, bo nie opłaca się już naprawiać aut z pierwszych roczników/z dużym przebiegiem/zaniedbanych/po stłuczkach/jakiś większych awariach. Dziś to z zaślepkami nie powinno być żadnego problemu.
Jeśli ktoś posiada aktualnie takową zaślepkę na sprzedaż, chętnie odkupię.
Witam. Sprzedam tylnia zaślepke wydechu. Jakies rozsądne propozycje...
Witam,
szukam zaślepki do tylnego zderzaka do 159tki, jeżeli ktoś miałby wolną to zapraszam do kontaktu :)
I przy okazji - ta z SW pasuje do sedana?
Już nie aktualne. Znalazłem na olx za 100pln. Szukajacym polecam obserwowanie wyników wyszukiwań na allegro i olx z powiadamianiem. Jak coś pojawi się na rynku to się dowiecie w zasadzie od razu.
BTW. Od razu ściągnąłem zderzak i zawiozłem do spawania. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/08/103.jpg
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Joł, jakby ktoś jeszcze szukał takiej zaślepki, to właśnie zdjąłem ze swojego zderzaka i mam w bardzo dobrym stanie :)
Na zdjęciu jest jeszcze mokra, bo ją przejechałem wężem - kolor ma raczej normalny, jednolity.
Załącznik 235184
Kupię zaślepkę. Jeśli ktoś ma to proszę pisać.
Witam potrzebuje zaślepke zderzaka 693800665