Żałuje strasznie że nie mogłem być ale wypadł mi akurat ważniejszy rodzinny wyjazd ;/
Printable View
Żałuje strasznie że nie mogłem być ale wypadł mi akurat ważniejszy rodzinny wyjazd ;/
Dojechalismy do domu fajnie bylo mam pamiatke ze szczelnicy :D:D
Dziekowac Tomaszowi (bocikowi) za woodzie ;)
Piotrowi za ugoszczenie ;)
A pozostałym za PRZYBYCIE !!!!
Pozdro!!!!
ja też dotarłam... inaczej być nie mogło jak mnie alfa światłami do domu prowadzi :P taki bajer :D
Dzięki Pietro za zaproszenie i gościnę, jak zawsze miło spędzony czas w towarzystwie alfaholików. Wrzuć jakieś foty na forum.
PS. Chciałem też pogratulować P4 który wygrał konkurs w strzelaniu z wiatrówki do własnego samochodu :P
Niestety się nie wyrobiłem :(
ale widzę, że wesoło było ;)
Ciao! Dziękuję wszystkim za miłe chwile i mam nadzieję że każdy był zadowolony . A zapowiedziani uczestnicy .którzy nie dotarli niech żałują .
Załącznik 107562Załącznik 107563Załącznik 107564Załącznik 107565Załącznik 107566Załącznik 107567Załącznik 107568Załącznik 107569Załącznik 107570
Będe następnym razem , choć się nie zapowiadałem
Dzieki Pietro za goscine Fajnie było sie tak w spolnym gronie spotkac Trzeba czesciej :))
Piotrze również bardzo dziękuję za wyśmienitego pod względem organizacji oraz doborowego w towarzystwo grilla. Oby więcej i częściej takich spotowych grillów.Na następną imprezę już co najmniej dwie 0,7 ??? :DPzdr.