Pozdro dla kierownika ciemnej 147 widzianego 26.05 około godz. 15 na wylocie z Sandomierza. Migał machał :D w deszczu nie zauważyłem tablic :)
Printable View
Pozdro dla kierownika ciemnej 147 widzianego 26.05 około godz. 15 na wylocie z Sandomierza. Migał machał :D w deszczu nie zauważyłem tablic :)
Ja pozdrawiam oramkowaną 147 na pinkniku rodzinnym zpue pod stadionem we Włoszczowie z napisem "wole pchać alfe..."
LG G4 + Tapatalk
Dzisiaj był jakiś zlot w Kielcach czy tylko przejazdem ?
ostatnio nie było żadnego spotu w ck....
Pozdrawiam właściciela gt widzianej pod Praktikerem dzis przed 16.
Pozdrawiam kierowniczke białej AR GT z czarnym dachem napotkanej dzisiaj przed Lidlem na Śląskiej w Kielcach
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
pozdro dla kierownika/kierowniczki Gt czerwonej na TK widzianej wczoraj koło 14 koło bazarów :D
Pozdrawiam TST 30166, widzę po forum, że to Choco.
Spotkaliśmy się w piątek ok 1 w nocy, na Shellu w Niemczech jadąc w kierunku Polski, dzięki za mały sprint ;)
sorka trochę wam okopciłem Forda :D
całą drogę nie spotkałem żadnej Alfy a jak już się trafiła to z Klubu ;P
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159SW ramki forum TOP.... widzianej wczoraj koło 17 w Brzezinach. Była łapka, z Twojej strony awaryjne pomigały.
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159SW TPI.... widywanej często na parkingu za Orlenem na ul. Gustawa Morcinka Kielce. Czyżby kolega [MENTION=52777]Karbon[/MENTION]? :)
Hehe dokładnie to ja ;-) Pozdrawiam
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW o rej. TKI, mijanej dziś ok. 19:30 w okolicach Pilzna. Była łapka z mojej strony :)
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kolegi z AR156sw na ramkach forum widzianego dzisiaj po 7 na ul. Wrzosowej w Kielcach. Łapki były :)
Pozdrowienia dla kolegi [MENTION=33944]bullik1[/MENTION] widzianego w Niestachowie :) Jechałem Fiatem Doblo na ramkach :D ręka była w górze i awaryjne :)
Również pozdrawiam kolegę [MENTION=26582]TriXter[/MENTION] :) W ostatniej chwili zauważyłem ramki z forum i ręka sama się podniosła odruchowo :D
- - - Updated - - -
Pozdrowienia dla kierowników srebrnych 156 i 147FL na ramkach forum widzianych w sobotę około 12 pod wiaduktem Żelazna Żytnia :)
Pozdrowienia dla kolegi z 156sw mijanego na drodze 728 miedzy sielpia a radoszyce w sobotę łapki były
Pozdro dla kierownika czarnej 159sw oramkowanej na TK pomykającej w strone Krk widzianej dziś na trasie S7 ;-)
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy szarej 156 po FL widzianej dzisiaj po 16 w Radlinie (świętokrzyskie) który zawracał na wjeździe swoją bellą :) były łapki w górze.
Tak tak na ringach :-D
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierownika czarnej 159SW TST..... oramkowanej stojącej wczoraj obok mnie (skręcałem w prawo) na światłach al. Solidarności ul. Domaszowska w Kielcach po 16. Było machane i klakson ale zero reakcji.
Pozdrawiam, widziałem tylko rozkojarzony byłem i nie podniosłem łapki , bo do lekarza się spieszyłem a już spóźniony bylem.
Pozdrowienia dla 156SW (TSZ) wczoraj 14.08 w Hucie szklanej. Za późno zauważyłem klubowe ramki.
Kierowca gt kilkanaście kilometrów za Łopusznem w stronę checin/Kielc (objazd Malogoszczy) wolakem na cb ale chyba antene sobie zamontowak dla szpanu
Pozdrawiam kierownika z granatowej 159 na ramkach TK... Jechalem za Toba na ul. Warszawskiej o 16 :)
Pozdrowienia dla Pani z AR 156 sedan na ramkach forum TOS..... często widywanej na ul. Solidarności i ul. Szczecińskiej :)
pozdro dla kierownika bordowej giulietty na TK oramkowaneji .... widzianej dziś koło 11 trasa kielce - sulejów
W tej Giuliettcie nie siedziała przypadkiem za kółkiem kobieta? :)
znajoma jeździ do łodzi taką Bellą, sam jej sprezentowałem ramki :>
[QUOTE=Maciej69;1882671]znajoma jeździ do łodzi taką Bellą, sam jej sprezentowałem ramki :>[/QUOTE
no to może... ale napewno gulietta na TK bordowa :) tego jestem pewien :)
pozdro dla kierownika 166 na TKI na Zagórskiej ( dziś rano widziana).... nie zdążyłem odmachać.....
Pozdrowienia dla kolegi ze 147mki mijanej dziś rano kilka kilometrów przed Buskiem. Były łapy z Twojej strony a ja trochę za późno zauważyłem :P
pozdro dla kierownika 156 SW na TSZ... mijaliśmy się pod INTERCARS w staszowie dziś rano ok. 9 ... były łapki :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 widzianej w 10 listopada przed 16.00 w Bilczy k/Kielc na wysokości hali sportowej szkoły.
Pozdrawiam kierownika czerwonej 156SW na ramkach forum TK.... zaparkowanej wczoraj po 16 na chodniku niedaleko Biedronki (jak postój Taxi na Barwinku) w Kielcach.
Pozdrowienia dla kierowcy AR156 TOS.... na ramkach forum widzianej pod Biedronką na ul. Sandomierskiej w Kielcach, piątek po 16. Stałem po przeciwnej stronie AR156SW.