Ja czekałem cały czas na konkrety ;) Mam czas dzisiaj,bo jutro wieczór niestety nie :)
Printable View
A ja czekalem na jakas godzine a tu lipa
Dzień się nie skończył jeszcze,myślę że z godziną nie byłoby problemu,gorzej widze z frekwencją :)
Chyba tak , a szkoda szkoda no cóż....ciemna fortuna czeka :)
Zapraszam w niedziele o 20 M1 --> Norauto ;)
Wydaje mi sie że prędzej w weekend uda sie ogarnąć troche czasu ;)
w tym czasie jest tam NJSBC więc sporo ludzi i ciekawych maszyn.
Będzie coś się działo w słoneczny weekend?
No nie wiem czy NJSBC będzie pod M1. Wczoraj organizatorzy pytali ludzi na FB gdzie zrobić nową miejscówkę
Dzisiaj ktoś coś koło 20¿
Czy w piatek ktoś sie zjawi gdzieś coś?
piątek, 19.09.---> Poznań, 16.00, T.S. Olimpia, Warmińska 1
Oo super :) cos sie dzieje
Siema, jako że przeprowadzam się powolutku do Poznania też chętnie wpadnę na spota, pasuje mi pt/sob/niedz. Popołudniowe godziny.
o której i gdzie (ulica) i ile aut będzie
A jakieś poważne spotkanie?
Godzine bym zmienił bo dzis piatek czyli korki w Poznaniu :p także na czas ktoś może nie dojechac
Dziwne miejsce spotkań sb wybierasz ;) Jakie dwie?Zazwyczaj frekwencja wynosi więcej niż 2 alfy ;) zapraszam do nas na spoty ;) Tutaj masz zdjątko z grillowanka ;)http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=145471&stc=1
Ja za organizowanie spotów się nie zabieram..Mogę je odwiedzić.
Ty organizowałaś spot i jak kolega wcześniej wspomniał,godzina i data była skazana na niepowodzenie.
Sama reklama... 2 Alfy ... no cóż....
Nie lubię jak ktoś mnie zaczepia zwrotami .."człowieku"..."polaczek"... Działasz bardzo emocjonalnie, to wrogie oznaki...
Alfisti nie jestem..chociaż to pewnie dla Ciebie bez różnicy.
Siema, właśnie obudziłem się na kacu gigancie. Zapiłem wczoraj ale z tego co wnioskuje to spot się nie odbył ? Może wieczorkiem coś gdzieś ?
Dzis wieczorem czyli hmm 18?
ten no czy dziś ktoś coś się spoci czy nic ?
od jutra wracam do Poznania, więc chętnie w jakąś przyszłą sobotę się bym gdzieś pojawił :D
Przyszła sobota, jak będzie pogoda to morasko, czy browarna? Jak będzie ujowo to pestka?