pozdorwienia z czarnej AR 147 dla srebrnej (chyba) AR 156/156 SW na blachach PO, jadacej wczoraj poznym wieczorem z Wrzesni do Pnia.
Printable View
pozdorwienia z czarnej AR 147 dla srebrnej (chyba) AR 156/156 SW na blachach PO, jadacej wczoraj poznym wieczorem z Wrzesni do Pnia.
Pozdro Greciu! :) Chyba nikt nie chciał Cię wpuścić na światłach haha :P
Pozdro dla oramkowanej 156SW na PL'ach (śliczna, bardzo śliczna) chwilę przed Tobą ścigałem IDENTYCZNĄ taką jak TWOJA, dlatego tak za Tobą darłem żeby wyprzedzić (też miałeś 2.4) .
Pozdrowienia :))
ja jeżdze tamtędy do teściów. Pamiętam że jest jeszcze ktoś z pobiedzisk - srebrna 156. A samym gnieźnie też kilku już spotkałem.
Kto to się tak ładnie do mnie uśmiechał na ks. Mieszka I ? Z czerwonego muminka na WI chyba rejestracjach ;)
i chwilkę później 156 sw czarna na ramkach z przestrzelonymi dość mocno tylnymi drzwiami od strony kierowcy.
O ile widziałeś tą czarną 156 SW z przemodelowanymi drzwiami gdzieś pomiędzy 16 a 17 to pewnie byłem to ja - pamiątkę zrobiła mi stara vectra w Radomiu podczas powrotu ze świąt :mad:.
Nie widziałem Cię nigdzie, choć staram się zwrócić uwagę na każdą alfę jaką mijam :)
Pozdr
skręcałeś ze Słowiańskiej w Mieszka I-ego Ja stałem chyba jako 2 gi na pasie w kierunku centrum na Mieszka. A na pasie obok jako pierwsza stała jeszcze oliwkowa 147 ale bez ramek ;)
Ta, to na pewno byłem ja. Tą 147 bez ramek kojarzę ale jakoś ciebie nie widziałem - pewnie dlatego że jak zobaczyłem ten korek do Solidarności to mnie lekki wk**w wziął, zwłaszcza że chwilę wcześniej zawróciłem z takiego samego na Piątkowskiej :D
heheheh pewnie tak - przede mną jakiś bus duży stał więc mógł mnie zakryć. No korek niezły, jechałem do centrum, to się zastanawiałem czy nie szybciej byłoby mi jechać osiedlami, ale na szczęście za słowiańską w stronę centrum się troche rozładowało
Swoją drogą nie wiem czy Ciebie, ale taką 156 SW ciemną często mijam na tej trasie przechadzając się na uczelnie ;)
Około godziny 9.00 na pętli autobusowej na Podolanach w stronę biskupińskiej skręcała 166 na ramkach, srebrna.. nie wystrasz się kolego, że tak bardzo obczajałem cię z motocykla ale felgi masz do*ebane :P
Czarna GT na jasnych skórach PGN na parkingu politechniki, Pozdrawiam ;)
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Ja również pozdrawiam czarną GT z parkingu politechniki oraz 1990mb też, bo to chyba ty stałeś dzisiaj pod politechnika ?
tak parkowałem tam przez jakiś czas. również pozdrawiam choć dziś Cię nie widziałem. :)
Widzę koledzy z PP
Moja stoi czasem wieczorami przy DS2 ale jeszcze bez ramek :)
Czarna 156 sw przed liftowa oraamkowana pozdrawiam!
Widziana kolo "krecika" jechalem w kangurze czerwonym
Sent from my RM-914_eu_poland_347 using Tapatalk
Pozdrawiam kolegę w czerwonym spiderze, przed 13:00 na Mieszka I !
W ostatnim momencie odmachnąłem ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=129585&stc=1
BANG BANG !
Zastrzelona !
Podleśna Gostyń ! :)
Pozdrowienia dla kolegi z 156 oramkowanej rej. chyba GBY**** widzianego dziś w Luboniu na rondzie około 14:30 :)
Pozdrawiam kolegę w czarnej GT, który jechał za mną w korku na Żeromskiego. Pomachane, odmachane:)
Również pozdrawiam ;)
krótka przejażdżka wczoraj po Hetmańskiej z Ruzweltem. 2x alfa 145 . Pozdrawiam :)
pozdrawiam czerwoną poliftową 147 na ramkach dzisiaj gdzies na trasie poznan gostyń
Również pozdrawiam. Wracałem z wypadu majowego z ziemi kłodzkiej :)
Wytapatalkowane z SGS2
No ja jutro Ziemie Kłodzką odwiedzam :haha:
aaa i jeszcze wczoraj pod Inter? albo bricomarche nie pamietam co to jest w Gostynie stała sobie dumnie 156 z antena CB i mam wrażenie, że z ramkami własnie
A gdzie dokładnie w tej ziemi Kłodzkiej?
to latacie po rejonie i się nie odezwą :P
Proxi jeszcze nie wiem - na razie tylko plany. Wieczorem się na coś pewno zdecyduje ;)
Sokół - pisałem kiedyś, że dość często się poruszam tą trasą ;) ale bez wolnego czasu na postój ;)
Ja siedzę w Lądku Zdrój jakby co ;)
W czwartek to akurat każda minuta była na wagę złota :D i gdyby nie radiowóz za którym się ciągnąłem prawie od Śremu to bym pewnie miał chwilę :D
Pozdrowienia dla kolegi z 156sw PJA ***** widzianego dzis kolo M1 :) machane, mrugane ale w lusterko nie spojrzal :)
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Pozdro dla kolegi w srebrnej 147 w dieslu na tristarach, który przepuszczał mnie wczoraj na pasach na św. Marcinie (byłem pieszo) :).