moze podjade zobaczyc na lotnisko o 16 bo nie wiadomo czy ktos sie pojawi jutro swieto
Printable View
moze podjade zobaczyc na lotnisko o 16 bo nie wiadomo czy ktos sie pojawi jutro swieto
w ktorym miejscu dokladnie, to moze tez podjade ?
tam gdzie nauka jazdy jak przyjedziesz bo niewiem czy ruszac sie
tzn ja na pewno sie przejade, bo nuda w domu ;p ten parking obok tego hangaru z wielka kostka ?
dzieki za spotkanko przedewszystkim goscia z gorzowa hiacynty a ty sie obraziles na nas ze sie nie odzywasz mamy nowego kolego w teamie witamy impuls
Siemka siemka :) Witam, milo bylo Was poznac i chwile pogadac, dostac kilka wskazowek (glownie z tym sprzeglem) dzis na podworko walczylem z nim, mam nadzieje ze efekty beda owocne
ale my w tym tygodniu sie nie spotykamy kubica leci o 17 dopiero masz 2 tygodnie na naprawe
No szkoda ze w tym tygodniu nic, bo za dwa tyg. znow kiepsko z czasem (popoludnie w pracy) ale nic, innym razem;p
Siemka Hiacynty :)
mam pomysl slavol jakby kubica nie wystrzelil wyjazd do holandii na koniec sierpnia :) http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...vo_2010_a.html
Fajna sprawa :)
Tomek nie kombinuj , bo ja już zbieram na wyjazd na Kubice :) Powitac towarzystwo dawno nie zaglądałem tu.
Kubica i basta. Tomek, masz za dużo czasu wolnego? to idź pomaluj jeszcze raz felgi na zimę coby nie pordzewiały ;)
Witam
to kiedy nas odwiedzicie ???? , Sławek słyszałem ze Tomek kupuje felgi telefony ????? , bo te jego obecne czarne zle sie prezentuja na alfie hmmmm
never telephony a co wrazie co jakby kubica nie wypalil nie fisiowac ty klubowicz z volvem na spot jakis przyjedz a nie nie odwiedzasz nas :) drogi jacku postaramy sie moze w tym roku :)
---------- Post dodany o godzinie 14:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:52 ----------
...:D
Planujecie sie jakos w najblizszym czasie, gdzies spotkac. Niedziela lotnisko czy cos ?
Po Kubicy to raczej jak najbardziej, tyle że ze względu na tem. i ciemności trzeba będzie skoczyć na jakąś kawkę czy cuś.
Jak spotykacie sie na kawie, to gdzie najczesciej, czy macie jedno stale miejsce? Bo nawet jakbym chcial wpasc, to nie wiem gdzie :)
to jest roznie wczoraj ktos wymyslil kulture czyli pomaranczowy fortepian :) hiacynty radze ci byc za tydzien bo ci sam ta alfe dopcham tu
Alfa u mechanika, jak zrobi to przyjadę (nowe zawieszenie to będę śmigał). W zwiazku z naprawą Alfy na Pomarańczowy Fortepian mnie nie stać, więc postoje 15 minut na lotnisku.:P
Hiacynt, to postoje z Toba, bo i w moim zwiazku z Alfa, na Fortepiany mnie nie stac ;p
nieprzesadzac postoimy wszyscy
W niedziele teraz do 14 robie, wiec mam nadzieje sie o tej 6 pojawic. Tomek jaky to nie byl, problem podskocze do Ciebie zabrac sie z Toba ?
ok o 16
Alfa naprawiona:D zatem w niedzielę o 16-ej jak zawsze na lotnisku, czy coś się zmieniło podczas mojej nieobecności?
tak zostales zdegradowany ze skarbnika :)
Jak chcecie kawę z termosa to wasza sprawa, ja zbieram na taką w "fortepianie". Może będę, a może nie (wyjazd) dam znać w sobotę.
Patrzac na to jaka jest ostatnio pogoda, to tak powaznie, faktycznie lepiej gdzies w suchym miejscu usiasc. W koncu i mi sie uda wpasc.
Slavol, jak juz w pl bedziesz i mial chwile, to pusc mi sygnal, dogadamy sie dalej co i jak.
ja juz informuje ze mnie raczej nie bedzie cos mi wypadlo moze przeloszmy spotkanie na za tydzien wszyscy pozalatwiaja swoje sprawy odlorza na kawe :) i sie spotkamy co wy na to
Ja jednak mysle, ze jak ktos ma chec, czas, ochote itp itd etc, to warto sie spotkac. Dajcie znac co i jak. Pozdro !!
to zescie sie rozpisali jak spotkanko ?
Spoko, Ciebie nie było to nikt nie marudził że w "fortepianie"
P.S. Iwona, jednak zapłaciłaś za naszą kawę :)
Panowie i Panie oczywiscie ;) dziekuej za spotkanie, kawe. I za kolo Hiacynt. Wielkie dzieki !!! Nastepnym razem, ja postawie kawke ;p jak nie zdaze calkiem zbankrutowac przez alfe...
Cos sie dzis dzieje ?
No na moich slickach w taką aurę to raczej szaleństwo, poczekam aż odtaje, zatem do wiosny:).
To się bujajcie :(
Mianuję się prezesem przez aklamację, kto przeciw? ....... nie widzę, niniejszym pierwszą moją decyzją jest nagana dla wiadomych klubowiczów.
Nygusy.......
A do wiosny daleko :blink:
To sie nagany posypaly :D
za tydzien jestem dzis mam chrzciny patrycja wymysla i jeszcze ako mi padlo a do prezesa to ci brakuje wpadnij wieczorkiem na kawe jakby co dzwon slavol
Slavol, jakbys cos wiedzial, ze sie ruszylo z naprawami daj znac :D
Miesiac bez auta to prawie jak bez reki nogi i oka... heh :crazy_pilot: