A może w brudną niedzielę zjedziemy się Alfami do myjni Johnego ? Ale chłopaki by mieli roboty :mrgreen:
Printable View
A może w brudną niedzielę zjedziemy się Alfami do myjni Johnego ? Ale chłopaki by mieli roboty :mrgreen:
Johny w niedzielę ma zamknięte :!:
Widzę, że ktoś tu rzadko redlinkę odwiedza :wink: Poza tym tam teraz jest plac budowy bo coś wyburzyli i nowe mają postawić, więc przy naszej frekwencji moglibyśmy się nie zmieścić.
Ja w tą niedzielę odpadam raczej bo w sobotę wieczorem zamykają StereoKroggs i mamy za zadanie wyczyścić bar. W związku z powyższym podejrzewam, że nie będę zdolny do jazdy dnia natęnego. Pozdro :mrgreen:
...ja tez odpadam bo mi Bella posluszenstwa odmowila...oj pechowy miesiac mam i tyle...WESOLYCH SWIAT wam zycze...
Gadasz... :mrgreen: A ja myślę, że będziesz jutro mopem jeździł a nie Alfką :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał adasco
mn9e- zaklad.?
kitro brlla ma xpascer .
TLUMACZENIE:
nie - zakład?
jutro bella ma spacer.
10 to nie bylo.... ciuteczke wiecej. Kupilismy kega :D
Cytat:
Napisał adasco
Hmmmm, czyżbyś Adasiu przechylił to 10 piwek i nawet nas nie zaprosiłeś :?: :mrgreen:
czesc
ale jedziecie po calosci 260 postow na temat powto
rki spotknia normalnie bomba :D
hehe i to jeszcze nie koniec :mrgreen:
Można jaśniej? Miej litość nad ociemniałym społeczeństwem :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał adasco
no i ja piwko dozucam :mrgreen: :mrgreen:
Adasco jak tak dalej pójdzie to będziemy Cię z alkomatem ganiać :mrgreen:
...jak widac alcoholic jak sie patrzy...:)
abstynentem jestem w tygodniu :)
zapomnialem dodac.
...Adasco to robisz zupelnie tak jak ja...od poniedzialku do piatku zero alco...sobota i niedziela dozwolone...a ja to juz tez powoli w abstynencje wpadam...piwka to juz poltora miesiaca nie pilem...i szczerze mowiac nawet mi sie nie chce...wiec moze zalozymy klub abstynentow :?:
Hehe.. zakładajcie klub bedziecie jednym takim co ma najwiecej otrzymanych piw :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał Yoopi
No widzę, że kolega zaczyna się wykręcać. :mrgreen:Cytat:
Napisał adasco
...tylko mi browarkow nie stawiajcie...no chyba ze sami pozniej wypijecie...
Marcin wypije....
jak padnie, to mu bryke podmienie na resoraka :D
Cytat:
Napisał marcins737
Hehe, spanikowałeś że będziesz musiał resorakiem jeździć :D :?:
ja kilka piwek chętnie wysączę:) nie ma to jak wrócić do domciu i się ochłodzić, ale nie za często, bo piwko traci urok... Adasiu możesz mnie obarczyć tym brzemieniem :) ale wiedz, że robię to tylko, żeby Tobie było lepiej:P
...i ch(.)j babki strzelil...budze sie dzis rano, wychodze po fajeczki do kiosku a sasiad mi mowi ze auto mi oje.ali...podchodze do auta, patrze a w mojej belli szybki nie ma i co gorsza nowiusiego radyjka - kupione doslownie 4 dni wczesniej - stare tez mi ukradli ale w Wawie)...zalamany dzwonie po panow w niebieskim...chobcy przybyli po 2 godzinach (ah ta nasza kochana policja - taka szybka i profesjonalna)...zeznania,papierki itp. i szukac szyby...znaleziona - 100 zlociszy...wstawianie...i bella znow cala...tylko ubozsza o radio :( :( :( :(
Sorki za tak dlugiego posta ale musialem sie tym z wami podzielic.
na osiedlu? rany, gdzie? przykre to....
a radyjko z panelem w środku zostawiłeś?
Pewnie bez panela Ci wywalili :?:
A w sprawie szyby trzeba było uderzać do mnie, znalazłoby sie taniej.
Ehhhhh, Polska :x
nooo, to kolejny lodzki spot sie odbyl.
frekwencja moze nie powalajaca, ale bylo fajnie.
kolejny spot niebawem :)
rog przyborowskiego i kraszewskiego :D
i bilans piwny poprawiony :D
...no Adas wychylilismy po dwa to raczej po dwa sobie powinnismy postawic...radio zostawilem bez panela - bo kto normalny zostawia z panelem :?: ...a i na przyszlosc bede wiedzial ze mam sie do ciebie Brzoza zglaszac jak bede mial problem z szybami - oby nie...moninika mieszkasz niedaleko to na nastepnego mikrospota zjaw sie z Jarkiem...planowany czas: jutro...miejsce:rog przyborowskiego a kraszewkiego...godzina: tak jak dzisiaj - kolo 21...ja sie pisze, Adasco chyba tez, ktos jeszcze chetny na mikrospota na Dabrowie :?:
Yoopi, widzę że to taki pocieszający spot był :cry:
...moze i pocieszajacy bo tak w gadke z Adasco wpadlem ze zapomnialem o tym problemie :) ...a piszecie sie z Jarkiem na jutro na malego browarka :?: ...
jak będziemy jutro wracać do domu to czemu nie?
ale z Jarkiem to raczej po herbatce niż po browarku :mrgreen:
Hmmm był spot a ja o niem nie wiedziałem? wrrr... Co do kradzieży to współczuję Yoopi u mnie w Kanzas City kradzieże są sporadyczne.
przy okazji zapytam gdzie mogę taniej przewody zapłonowe kupić w Łodzi i ewentualnie jakie firmy byście polecali? Na allegro znalazłem SENTECH 8211.
W nidziedziele są jeszcze spotkania ? Chetnie bym wpadł, bo w końcu Alfa ożyła ;)
Ok, to czekam. Mam nadzieje że nie pokryje mi się spotkanie ze szkołą ;)
Chodzą słuchy że 15ego się spotykamy, ja na szczęście nie będe miał szkoły :DCytat:
Napisał Szary
...15 do dobry pomysl...ja swoja juz odbiore od mechanika :) :) :) ...jak cos to my z Adasco mamy zamiar sie spotykac tak raz na dwa dni...chetnych zapraszamy...moze ktos jeszcze mieszka na Dabrowie...
Hmmm, marcins737 czyżby skórka, skórka :?: :D
...no niezle, to nie dosc ze najfajniejsza bedzie z zewnatzr to jeszcze od srodka bedzie zajeista...
Tak czułem :) a w jakim kolorku :?:Cytat:
Napisał marcins737
mnie niestety może nie być 15 przez studia :/ a tak na marginesie ktoś dzisiaj próbował ukraść mi światła z tył te które są na klapie ale nie zdążył :D nie mogę sie doczekać by zobaczyć Twoja GT z nowa skórka :D
Cytat:
Napisał Yoopi
szaryyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przytuptaj kiedy....
...kurde okazuje sie ze najwiecej posiadaczy AR mieszka na Dabrowie :) ...normalnie rzadzimy w Lodzi...kolejny spot planujemy z Adasco na sobote wieczor wiec jak sa jacys chetni to zapraszamy...
Zowu jakaś czarna seria mi w zeszłym tygodniu rozj...i zamek ale nie wlazły gnoje do środka...
Tak na 15tego to się pisze!!