Ligaaaaaarrrrr!!! Pisałem Ci na fejsbuku o dane do przelewu i nic nie dostałem, nie chcesz mnie tam czy co??:P Nie wiem gdzie mam przelać kasiorę bo ile to już gdzieś widziałem, 315,-.
Printable View
Ligaaaaaarrrrr!!! Pisałem Ci na fejsbuku o dane do przelewu i nic nie dostałem, nie chcesz mnie tam czy co??:P Nie wiem gdzie mam przelać kasiorę bo ile to już gdzieś widziałem, 315,-.
W przypadku twojego kredensu stawka * 155% :p
Wyśle cci potem jeszcze raz dane
Na Dobrego Pasterza?? Jeśli tak to będę miał w historii przelewów, w końcu trochę Ci już tych wakacji się nasponsorowałem:P
A ja mam takie pytanie, bo nie zdążyłem się zapisać ale chciałbym się na to wybrać. Czy za sam wstęp na tor by was pooglądać się coś płaci ? Jeżeli tak to ile ?
Martinez nic się nie płaci wbijasz i jesteś ot tyle :)
Oki, to ja będę na 100%. Nie mam daleko bo jakieś 150km więc wpadnę :)
A za rok już na pewno startuję :)
Do kiedy wplaty bo chyba cos nie zauwazylem :p
Sent from my iPhone
Uuuu lala to znaczy trzeba zrobic przelew bo Ligar nie bedzie mial na Karaiby :)
Sent from my iPhone
Klasy juz ustalone???
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
Ty będziesz w klasie z żorżemjedynoście :P ty za podpis on za wcielenie go w czyn ;)
Ligar, zrobilem przelew, ale jakby jutro nie dotarl to daj znac zanim skreslisz mnie z listy :p
Sent from my iPhone
już jesteś skreślony - na torze jest miejsce tylko dla trzech gtv z Q2 on board... sorry men, nie załapałeś się :P
Ales mnie urzadzil! :)
Sent from my iPhone
dupa! protestuje! :) nie po to zamontowałem to to ustrojstwo, żeby teraz grzać ławę! ;)
Po prostu skacząc level wyżej wstrzeliłeś się w zły target - sorry, taki mamy klimat:)
Co do protestu to wiesz... tutaj dalej panuje socjalizm więc... "spieprzaj pan jak panu nie pasuje":D
Seryjny dyfer mam w bagazniku :) szybka podmianka i jazda :)
Sent from my iPhone
Ligar ludzie wpłacają ??:) do dziś termin ;)
Ja wplacilem :P i skopie Wam tylki na torze az milo :)
Sent from my iPhone
Moje cały czas w rozsypce :D
wpłaciłem wczoraj :)
żartuję, wpłaciłem teraz :D
mam nadzieje ze hajs się zgadza :D
Ligar w podpisie w swoim profilu napisał, że znika na pół roku ;)
hahah mam ten podpis od ostatniego zlotu pod kielcami tak wiec luz. Mam ostatnio straszny mlyn w życiu, wiec jeszcze nie sprawdzilem kto wplacil a kto nie. Szacuje jednak ze wiecej niz 30 osob juz zaplacilo tak wiec bez ciśnień ;)
Oczywiście żartowałem i wszystko rozumiem :)
A koledzy powinni wpłacać szybciutko pieniążki..... Nie wszyscy wywiązali się z wpłat :(
Dostep do konta Ligara?:)
Sent from my iPhone
Tak kontrolnie zapytam - co w temacie, wszystko idzie zgodnie z planem??
Nie patrzyłeś ostatnio na fejsa?! Ligar napisał, że wszystko przepadło i trzeba od nowa robić zapisy i przelewy.
Szykuje się jakiś wspólny wyjazd z Warszawy?
Trzeba będzie zmontować ekipę :)
zonkil, dobre:) Widać Ligar ma neta w hotelu na Karaibach skoro napisał na fejsie.
Za taka kase wzial 5* wiec net w cenie :)
Sent from my iPhone
Pany a mozę zrobimy 2 dniowy event na torze :D ?