Spot był fajny, mam nadzieję na wyjazd dwudniowy i swietną zabawę w tym zacnym gronie. Od słońca nabrałem koloru taniego wina po spocie;). Pozdrawiam i do zobaczenia.
Printable View
Spot był fajny, mam nadzieję na wyjazd dwudniowy i swietną zabawę w tym zacnym gronie. Od słońca nabrałem koloru taniego wina po spocie;). Pozdrawiam i do zobaczenia.
Męska decyzja:)
Żałuję, że nie zdążyłem dojechać, ale wymiana chłodnicy pochłonęła trochę więcej czasu niż myślałem :( Alfa wczoraj wyglądała tak http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=138157&stc=1 więc ciężko by było dojechać w takim stanie. Następnym razem postaram się być !!
Ciężko ale możliwe że byś dojechał :sarcastic:
Eee w sumie w godzine po telefonie gracka wszyscy sie zebrali do domow :p
Troszkę asymetrycznie by było ale wyróżniająco:P.
No sportwagona przed liftem brakowalo:-)
I w srebrnym Kolorze ;)
jeden ewenement stanal tylem ;) :D hehe
Tak, trzeba się wyróżniać. Po pierwsze, nie nagrzewała mi się tapicerka, po drugie lubię patrzeć na dupę :sarcastic: i nikt mi tej przyjemności nie odbierze :)
hahahahahha polać mu! :D
Teraz już rozumiem dlaczego kazaliście mi przeparkować Giętego:) Dwie dupy to już przesada:)
hahahahahaha xDDD
Helloooo jak tam kiedy grill :D ?
W związku z tym ,że nasz organizator śpi i znaku życia nie daje (psotnick to do Ciebie;)) podrzucam temat... Co Wy na to?http://2014.forzaitalia.pl/ W ubiegłym roku było fajnie...
Kurde miejscowka bajka :D termin optymalny :D
Ale to nie raczej w temacie zlotu dolnyśląsk :P na pewno będzie temat w dziale zloty na temat FI.
Z tym że to impreza jednodniowa i jednak trochę daleko jak na taki wypad bez noclegu ale kto wie, może bym sie wybrał jeśli będę w tym czasie narzekał na zbyt dużo gotówki i wolnego czasu :D
Nawet ''jednodniówka'', wcale nie musi okazać się złym wyborem. Fakt, jakąś ''poduszkę'' warto było by mieć :)
Następny grill miał być dwudniowy... Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy przy okazji Forza załatwili i grilla:) Gdzie organizator ja się pytam? Marek, Tallmen, reszta bandy... co Wy na to? Jakąś miejscówkę można przecież zarezerwować w pobliżu tego pałacu cudów....
Mi się trudno określić na chwilę obecną. To będzie blisko mojego urlopu. Myślę że na jeden dzień to wyskoczę. Przecież nie jest to tak strasznie daleko żeby nie pojechać. Z drugiej zaś strony jakby "się zorganizowało tanio" nocleg to może bym wysupłał jeszcze parę złotych :)
banda, zgłaszać się :D ja chętnie.
btw, wczoraj pod mostem mnie nie było, ale miałam bardzo ważne powody ;)
no powiedzmy że sprawa była z nią związana :P
Oj przyznaj sie ze ja popsulas:-)
albo sprzedała ;P
ani nic nie popsułam, ani nie sprzedałam :P
to co kiedy coś ciekawego robimy w plenerze :) porozmawiajmy w obrębie tematu wątku ;P
proponuje 14 sierpnia - miłe rozpoczęcie długiego weekendu :dancing2::yes4:
Pomysł wyjazdu na forzaitalia to fajna sprawa. Ja już jestem zgłoszony na liście, wyjazd planuję na piątek 12 września. Tak się umówiliśmy z członkami alfaclub pomorze żeby się zintegrować. Chętnych serdecznie zapraszamy.
Panowie/Panie- potrzebuje pomocy. Ma ktos moze soft ostatni(tzn 2010rok) do alfy 147? chodzi mi o navi. Potrzebuje nowego softa wgrac :p pisac na pw jak ktos ma:p
Nie ten temat............. Nie rób bazaru z tematu zlotowego.
I temat umarł :) preferuje ktoś jeszcze jakieś większe spotkanie hmm ?:)
Miejsce może i by się znalazło:D
Ja chetny zawsze :)