Panowie pytanie nie gdzie tylko KTO:cool:
Printable View
Panowie pytanie nie gdzie tylko KTO:cool:
ja mam koleżanke w campusie domasławice ale nigdy tam nie byłam :) aczkolwiek cos blizej gór jest wskazane bo miejscówki fajne :)
A może Warmia i Mazury. Olsztyn, lotnisko na Dajtkach. Chyba niedrogo. Organizują tam też jakieś amatorskie ściagania na 1/4 mili. Dużo ludzi przychodzi. Dużo terenu na 1000 Alf. Dużo jezior i ładnie.
Biorąc pod uwagę to, że organizacja jeszcze nie wystartowała będzie problem by zorganizować w tym roku cokolwiek.
Spokojnie jest klka opcji. zlot bedzie
Dobra, to teraz ja zaczynam ostro bic piane:D BEDE- gdziekolwiek by to nie bylo i na jak dlugo by to nie bylo, bo... Bo chce byc:)
Dziekuje, czesc;)
Ja wiem tylko o dwóch opcjach z woj. śląskiego. Trzecia jest taka, że zlotu nie będzie w ogóle. Jak komuś to nie pasi to proszę do mnie na PW pisać jak może się przydać organizatorom. Jak napisze coś mądrego to zdradzę nawet co to za opcje... :)
Dzieki za wsparcie :) a Poważnie do 15 marca się okaże co i jak i zdecydujemy.
Ja bym chciał żeby zrobili w końcu jakiś zlot w Poznaniu bo chyba się nigdy nie doczekam
IK@R robi w Poznaniu Track Day, a w zeszlym roku Alfaholicy tez robili jakis event na tym torze. Tylko... jeden dzien 300zl. Tor jest drogi I trzeba grubo wczesniej rezerwowac.
Mamy 17 marca i coś o zlocie nic nie słychać co i jak .
podobno odwołany
za duże koszty
Rafał znowu wywołany do tablicy :)
Jak wróce za tydzien to bede wiedział juz prawie wszystko :)
Pytanie - bo ja powoli muszę kończyć planować sobie urlopy tegorocznę i potrzebuję informacji czy coś z tego będzie wogóle. Sorry że poganiam ale pewnie nie tylko ja jestem w sytuacji że urlopy planuje się z dużym wyprzedzeniem.
Pzdr.
w sumie to podpisuje się pod pytaniem z góry.. to będzie mój pierwszy zlot i mam nadzieje że się odbędzie w tym roku..:D pzdr dla organizatora..
Termin 26-30 sierpień czekam na potwierdzenia . noclegi Neptun Zarzecze . 15 Kwietnia juz podam ceny i wszystkie informacje.
To czekamy z niecierpliwością na więcej info
yyyy- " nie lubie piotrixa" ?
:D
plan B - bede splukany po urlopie :p
cos na pewno wymyślę - więc pełny luzik piotrix :)
Żonka cie nie puści i już ,a zresztą ty nie jeździsz na żadne zloty bo ciebie NIGDY nie ma :D
bo mie nie lubiom :(
hej ludziska i wiadomo cos w temacie bo na urlop sie trzeba wpisac :)
Termin na rajd turystyczny - zaklepany juz mają w zeszłym roku - więc znana ekipa AUtomobil Cieszynski - odpada - Tor Tyski FAP nie do załatwienia za free i w tym terminie . Ja odpuszczam - chetnie pomoge w organizacji organiztorowi , mam pilny dłuższy wyjazd. 2016 mogę sie zając .
Widzę że bardzo odpowiedzialna osoba wzięła się za organizowanie zlotu. Pozostawię to bez komentarza .
To lipa, a juz myślałem ze cos na południu wykluje się