Widziana Super czerwona 159tka na Władysława 4 ! Pozdrowiam kierowce !
Printable View
Widziana Super czerwona 159tka na Władysława 4 ! Pozdrowiam kierowce !
pozdrawiam wodza w 147, który dziś chodnikiem omijał korek na Opener'a na skrzyżowaniu Dąbka/Zielona ;)
Dzisiaj przy Bulwarze Nadmorskim widziana biała Giulia i zaraz potem 159 SW. Pozdrowienia dla kierowników ;)
Wcześniej na Morskiej czarna Giulia ;)
Załącznik 231098Załącznik 231099
Na Morskiej też jedna parkuje pod blokiem bliżej dworca- chyba jedna z najpierwsiejszych w Gdyni :P
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 164, jechaliśmy dziś obok siebie w Rumi i Redzie. Widok starej dobrej V6 z rana w drodze do pracy poprawia humor :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery na GD spotkanego na sulminie w niedziele na arenie ASG Oraz srebrnej GT mijalismy sie kolo żukowa :p
to może to nie byłem ja :) Mam 18" tak jak na przykładowym foto z googla
http://www.prowheels.nl/images/gallerij/IMG_0252.JPG
Doklaadnie te fele :P Na twojej alfie wydają sie wieksze :P
[MENTION=52652]mufas[/MENTION]
Stałeś dzisiaj na parkingu na Łużyckiej? Widziałem tam srebrną GT na GA z klubowymi ramkami i felgami jak pokazałeś wyżej :P
heh, zaraz połowa pomorskich alfaholików bedzie widziana na łużyckiej :P
Gdzie pracujesz? w którym budynku?
Bo jak my z Damianem (darkdancerr) zaczęliśmy o tym rozmawiać to się okazało , że siedzimy w sąsiednich pokojach :D
- - - Updated - - -
pozdrawiam też z areny ASG. Byłeś furą? Bo nie zauważyłem żadnej AR (albo nie pamiętam co u mnie tez jest prawdopodobne ;) ) :)
Ja tam bywam praktycznie co niedzielę...
a przy okazji pozdrawiam kierownika srebrnej GT zaparkowanej obok mojej brery na zaspie parę dni temu
który grzebał w bagażniku. Sorry za niepogadanie, koszmarnie się spieszyłem...
Dzisiaj widziałem jeszcze czarną 147 FL na tablicach GD i klubowych ramkach zaparkowaną na parkingu przy SKM przy Łużyckiej :D
W tam wszyscy na jednej ulicy siedzicie, kurde. Na Przymorze w okolice Alchemii nikt się nie zapuszcza :(
A ja mam jakis niefart... nikogo nie widuje a codziennie robie trase kartuska/rakoczego/potokowa czasem ktos odmacha ale żadko... Jakis czas temu na matemblewie czarne 166 mi odmachało reszta jak kamien w wode
U mnie to samo, wrzeszcz i ujescisko strasznie slabo.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
[QUOTE=tomSRT;1997133
pozdrawiam też z areny ASG. Byłeś furą? Bo nie zauważyłem żadnej AR (albo nie pamiętam co u mnie tez jest prawdopodobne ;) ) :)
Ja tam bywam praktycznie co niedzielę...
[/QUOTE]
Tez bardzo czesto tam bywam , ale wtedy akurat nie bylem furka :p
Wiec dobrze pamietasz ze nie bylo zadnej alfy :D
Pozdrawiam kolege z czarnej 159. Widzielismy sie na parkingu w Madisonie:-)
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla czerwonej GT na LU, którą wczoraj goniłem przez prawie całą obwodnicę i potem się spotkaliśmy na Armii Krajowej :D Trochę Ci kopci, ale i tak wygląda dobrze :D
No z osiedla sąsiad, ale nie tak blisko jakby się wydawało. ;)
Motocykl trzymam na parkingu strzeżonym tam obok.
I jadę sobie brerą , parkuję tam "u Ciebie" i przesiadam się na moto :D
- - - Updated - - -
mijam Alchemię dwa razy dziennie :P
raz z rana (c.a. 8.00-9.00) jak jadę do pracy i raz jak wracam (16.00-17.00) - ale to tak trochę oszukanie mijam bo skręcam w Kołobrzeską
Pozdro dla sasiada z ul Przemyskiej/Lodzkiej, właściciela srebrnej 147ki na ramkach klubowych:)
Pozdro tez dla Mito widzianej dzis ok 17.30 na Lidlu na chrobrego :)
Pozdrawiam kolegę pracującego na Łużyckiej w Gdyni, spotkanego dzisiaj rano pod MM Serwis :)
No to ja juz nie wypisuje tych widzianych u MM na naszych ramkach :d ale tak to pozdro dla czerwonej mito, i jeszcze z 50 alfin ;dd
HAhahaha to 3 z tych GT pracują na Łużyckiej chyba :D
A możliwe że od października też zawitam w te okolice :P
Pozdrawiam wszystkich alfaholików mijanych na drogach w okolicach władysławowa, helu i trójmiasta, czerwona 159 SW "DOL ..."
Pozdro dla czarnej GT widzianej na morenie w środę po 20 oraz dzis widzianej czarnej 166 na jana pawla w Gdańsku
Pozdro dla srebnej 166 co mnie podlapala dzis w nocy na grunwaldzkiej. Nie mam co deptac (peknieta turbina) :(, szerokości kolego ;)
Srebna GT
Pozdrowienia dla czarnej 166 mijanej dzisiaj rano między Rumią i zjazdem na obwodnice. Ty lewym, ja prawym pasem :)