Ahahaha, albo jedź Maniek,zrobie Ci w koncu porzadna kawe :D
Rozumiem, że nadal warunkiem koniecznym uczestnictwa w imprezie jest posiadanie V6 Busso, by nie okazało się, że najedzie masa TwinSmarków i klekotów na paliwo szatana...
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
Co prawda nie ma do końca określonej czasoprzestrzeni, ale proszę i mnie zapisać na listę zainteresowanych wraz z GT.
To będzie pierwszy zlot gdzie bardziej od aparatów i kamer ważniejsze będzie posiadanie dyktafonów! ;)
Idąc tym tropem niedługo będą zloty np. AR 156 SW 1.6 TS w wymaganym kolorze Rosso 130, tapicerce z Alfatexu, z rocznika wyłącznie 2001, inne nie będą wpuszczane.
Niegodzien jestem posiadania V6 z tego co widzę;)
to tak, bardziej niz o jakies atrakcje chodzi o integracje, by w sobotni wieczór, wybrać sie kolumną na miasto, narobić hałasu, mozliwe ze bedziemy mogli zaprezentowa Belle koło Manufaktury w Łodzi, Możliwe ze bedzie lotnisko z profesjonalnym pomiarem na 1/2 ale to jeszcze nic pewnego, narazie szukamy, pytamy;)
Dokładnie. I myślę że już nie ma co mędrkować. Nikt tu nie czuje się lepszy ani nie dyskryminuje pozostałych. Równie dobrze sąsiad ze stilo mógłby mieć focha czemu na zlot alfy nie może przyjechać. Przecież ma ten sam silnik co 147. I jakoś ja się nie obrażam że ktoś organizuje zlot gtv a ja nie mogę przyjechać. A niektórzy marudzą jakby to był jedyny zlot w tym roku i biedni nie mogą przyjechać. Wraz z wiosną odbędą się chyba 2 (jak nie trzy) regionalne, niewątpliwie większe od tego. Polecam tam się udać. Tak więc odpuście już to narzekanie. Jak sama nazwa wskazuje kryterium uczestnictwa jest jasne. Tak ktoś to organizuje i kropka. Będzie chciał ktoś zorganizować zlot niebieskich alfa romeo to tak zarobi i też przyjadą same niebieskie.
Ciekawe czy pozwolą mi przyjechać jak będzie zlot niebieskich Alf? :D A tak na serio, to przecież wszystko tu jest jasne, zlot Busso to zlot Busso. Pozostaje czekać na oskarżenia o rasizm...
Oczywiście uczestniczyć w zlocie Busso TwinSparkiem nie będę, ale odnoszę takie wrażenie że nawet przyjechać popaczać nie można. Ale mam nadzieję że się mylę. :)
https://www.facebook.com/events/1525559701063818/?ref=4
Brać udział ;)
ważne ze coś sie dzieje;D
Działa, działa.
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
Busso to busso - chcemy się spotkać, zrzeszyć, zintegrować. Każdy może wyjść z inicjatywą spotów ONLY TWIN SPARK i co mi do tego, jak ja nie godzien TSa :D
Bardzo dobre wrażenie odnosisz ! Paszoł won ! ;)
Panie Majster, bo tu link mi nie trybi :D
Panie to na fb szukajcie wydarzenia, jest na profilu na alfaholicy.org w grupie
Panie ni ma, albo żem ślepy, podziel się Pan działającym linkiem :P
Też nie trybi. Jaka nazwa wydarzenia ??
Maniek trzeba Ci instrukcje do fb skombinowac :lol:
I Ogólnopolski Zlot Busso V6 Owners
to sobie wpiszcie na fb w wyszukiwarke
I Ogólnopolski Zlot Busso V6 Owners
Nawet tego nie mogę znaleźć :P
uspokoić sie!
juz działa;)
https://www.facebook.com/events/1525559701063818/
Działający link- https://www.facebook.com/events/1525559701063818/?ref=4 ;)
Ale tak na serio - jakieś atrakcje przewidujecie, czy dwudniowe kopanie w oponki? :P Tylko takie, żeby się Giuseppe w grobie nie przewracał ;P
Kolego, jakbyś czasem wiedział co to znaczy ironia, sarkazm, to byś w tym momencie nie spinał tak ciasno swoich pośladków, if you know what I mean :)
Oczywiście, mam się za lepszego, TS jest tak śmieszny że aż sam go miałem przez 2 lata, a boxer... tylko na złom się nadaje :) :) :)
Cisza!
Maniek też tak do mnie mówi i się nie obrażam :P
ale wiadomo, można różnie rozumieć i na serio - tak jednak nie jest - każdy może wpaść na pewno i posłuchać sobie muzyki :D
Tematyka zlotu jest taka a nie inna i uczestnik jakby nie było musi spełniać ten jeden warunek - posiadać busso ----> taka jest specyfika tego zlotu. Ale o tym już pisali poprzednicy.
Ale of course popaczać jasne że można :D
Dobra, potrzeba nam kogoś z Łodzi albo okolic, kto by miejscówkę ogarnął, tzn chodzi o propozycje, na miejscu by sie wszyscy pomiescili i wtedy zakładam temat ten właściwy z zapisami...
to juz szukam, bo to nie bedzie byle jaka miejscówka, musi być duzy parking i nocleg dla duzej ilosci osób zreszta jakas biesiade trzeba ogarnać;d
A Zeb jest z Łodzi, czy go tam aktualnie nie ma ?
tak ale sam nie ogarnie wszystkiego przeciez;D