A najlepiej dzienne w dlugich jakby ogarnelo...
Printable View
Jeszcze jakby podnioslo moment obrotowy o 10% :)
I jeszcze żeby samoregenerację wahaczy wprowadzić :D
Żona mówi że teraz tyle klikam że jeszcze tylko snakea brakuje.
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Jest szansa na wyświetlanie prędkości cyfrowo?
Jeśli potrzebujecie nadal JTS do testów, to jutro będę z psem w SGGW - jestem umówiony na 12:30, a więc po wizycie mogę podjechać.
Na moduł do JTS, pisze sie.
są jeszcze te cudeńka?
Póki co tylko ja mam :)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Jak by były to bym sobie kupił od strzała.
To pisz na pw
Czy jest możliwość wyprodukowania tego urządzonka dla alf bez kierownicy multifunkcyjnej ?
Ja ze swojej strony proponuje dolozyc odczyt zapisow dzialania klimy - z ECU/komputera klimy, m.in. cisnienie i temperatura. W kompie jest to w dwoch roznych miejscach i nie da sie jednoczesnie sprawdzac obydwu wskazan.
Tak sie sklada, ze wlasnie mi siadla klima i jeszcze nie znam przyczyny, aczkolwiek wg MESa cisnienie mam za niskie a temperature parownika za wysoka. Do tego jakby sie dalo zweryifkowac/zdiagnozowoc presostat, przekaznik klimy, osuszacz byla by to wersja Exlusive urzadzenia ;)
Dzieje się coś w stronę TBI ?:)
Czy w wersji podstawowej dziala test wskazowek na powitanie?
będzie jeszcze jakaś transza to jtdm?
Mam nadzieje ze za 4 tygodnie beda w regularnej sprzedazy.
super wiadomość
W związku z tym, że zrobił się trochę bałagan i ja jak i nowi potencjalni klienci nie bardzo się już w tym wszystkim orientują, mam taką malutką prośbę do autora tego fajnego urządzenia, żeby w miarę możliwości, gdyby mógł, to zedytował pierwszego posta podając coś na wzór:
"Przedstawiamy nasze urządzenie o nazwie... blablabla (+fotka, bądź też bez fotki).
Dostępne są wersje:
- Zwykła (+ opis funkcji jakie posiada)
- Pro (+ opis funkcji jakie posiada)
- Lista wersji silnikowych, które są obsługiwane (1,9 jtdm, 2.0 jtdm itd..)
- Lista wspieranych wersji nadwozia (SW, Sedan, Brera - nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, podejrzewam, że nie)
- Cena za poszczególne wersje
- Opis jak najprościej złożyć zamówienie
- Przewidywany czas dostawy urządzenia
- Znane problemy, wynikające z używania urządzenia, które w przyszłości należy rozwiązać"
Myślę, że dużo łatwiej byłoby się nowym osobom poruszać w tym temacie a i pewnie klientów by nieco przybyło :)
Pozdrawiam
Dokładnie jak pisze przedmówca. Też się piszę na ten modulik chętnie:).
Zrobimy wątek sprzedażowy na giełdzie. Jak będą dostępne. Ten zostawimy tak jak jest na sprawy "techniczne" i wolne rozmowy.
A będą dodane jakieś nowe funkcje, których nie ma w pierwszej wersji? Chodzi mi o JTDemy.
gdzie jest ta strona z instrukcją użytkownika?
No właśnie, [MENTION=4833]maly_777[/MENTION], ciekaw jestem czy są jakieś nowe pomysły albo nowo-odkryte możliwości funkcji dla Twojego produktu?
Dałoby się zrobić domykanie szyb z kluczyka dla wersji poliftowej? Po ostatnich słoneczno-deszczowych dniach stwierdzam że strasznie mi brakuje tego w obecnej 9tce (np jak wietrzę auto (np mam zakupy spożywcze w aucie) i uchylam szyby, ale potem zaczyna padać). Z tego co wiem, komunikaty sterowania z drzwi kierowcy wysyłane są po CAN do innych drzwi, więc pewnie można to wysłać z Twojego urządzania po odczytaniu że przycisk otwarcia na pilocie jest dłużej wciśnięty.
Jak tam inna funkcja o której kiedyś rozmawialiśmy?
No i jak idzie wersja do TBI?
Przez pewien czas nic nie robiliśmy. Odpoczynek :)
Ale wracamy i atakujemy.
Szyby to chyba próbowaliśmy robić przed wyświetlaniem komunikatów. "Działało" ale brzydko. Myślimy nad tym i innymi bardziej zaawansowanymi funkcjami na przyszłość.
mam wersję pro, brakuje mi tylko jakiejś dobrej instrukcji obsługi, powiedzmy łopatologicznej :) byłbym wdzięczny. Przeczytałem cały temat i nic konkretnego nie znalazłem, tylko dwa przyciski na kierownicy i o kasowaniu błędów.
Klauzula sumienia nie pozwala na wypuszczenie tak niedorobionej funkcji :)
niedawno fizjotetapeuci, teraz juz nawet elektronicy? do czego to doszlo.
nalegam mimo to:) jeśli to nie dziala plynnie to moze chociaz jedno nacisniecie robi pojedynczy krok domkniecia, wazne zeby po paru nacisnieciach udało sie zamknac. jesli komuś sie nie podoba to nie uzywa, a mi wisi czy elegancko czy nie
Ja nalegam na składanie lusterek po zgaszeniu auta