Jak coś by się działo to też chętnie bym się zjawił:)
Printable View
Jak coś by się działo to też chętnie bym się zjawił:)
"Wrocławianie" jakiegoś grilla też myślą zrobić. To może by się więcej luda zebrało.
ja też sie pisze na spocik a marek ty pewnie mi machałeś bo ja teraz na szczelin srebną 166 na doa lece:P
Pewnie tak :D ja czasem grafitowym 406Coupe latam więc patrz przed siebie uważnie :D
to pamiętam mija;liśmy sie na łuku :)
Groblice są niedaleko :)kolejna Alfa;)
pozdro dla kilku alfistów widzianych dziś w olawie w godz. 10-12.
ech no to może lokalnie się coś ruszy ;) coraz cieplej, mam nadzieję, to i może kilka kiłbasek na węgiel by się wspólnie wrzuciło
No chyba nie za tydzień??? :) a tak to możemy wpaść
nie no za tydzień wiem, że macie wyjazd :( niestety być na nim nie mogę - i tutaj cios w twarz, jak tylko słoneczko zacznie bardziej ogrzewać
witam kolegów i koleżanki może byśmy rozruszali nasz rejon. pozdrawiam.
Ja chętnie.
no to jest nas dwóch przydało by się jeszcze parę osób.
jakieś propozycje ?
Ano jakieś wolne chyba będzie w przyszłym tygodniu. Może wtedy? Jakiś grillek? Bo weekendy to już mam ustawione na razie.
Jak coś by się miało dziać to może i ja bym się na chwilkę zjawił. Jak mówicie o środzie 15.08 to niestety do pracy muszę iść, ale na moment może uda mi się pojawić. Tylko kwestia godziny, bo niestety druga zmiana :/
teraz mam za daleko aby wpaść do oławy,ale może kiedyś jeszcze was odwiedzę.
Z przeciwległego krańca Wrocławia.+20km.
Wybacz ale mnie załamałeś tą przepastną odległością...... To Ty jeździsz tylko na zloty pod blokiem?
Może po prostu oszczędza... i nie ma 'ochoty' jechać ileś km po to, żeby pół godzinki postać...
w środę 15 może być, nawet jest jedna fajna miejscówka na takie spotkanko - wybieg dla psów. Wiem, brzmi śmiesznie ale miejsca od licha i można spokojnie grila rozpaić. Przy okazji Marek psiaki będą miały spacer :-)
Czyli nic nie wyszło z dzisiejszego spotu? Żadnych informacji gdzie dokładnie, o której...
WOławie ALF jest sporo ,ale chętnych na spoty mało.Wiem z doświadczenia,gdy mieszkałem w Oławie.
Szkoda, może niedługo uda się coś zorganizować.
Alf jest sporo ale nie wszyscy siedzą na forum i się interesują tym co się dzieje na nim... Niestety
Trochę odgrzewam "kotleta" panowie i panie. Jeśli ktoś z Oławy i okolic ma ochotę na spot to prosimy o kontakt ;-).
Nie jeździsz czasem taką bordo czy czerwoną?
Nie, czerwoną 156 na czarnych felgach z gta jeździ mój dobry kumpel, ja śmigam granatową GTV.
- - - Updated - - -
a bordowa gtv jest z Jelcza ;-)
Poczekamy zobaczymy;). Ja mam stałą ekipę, spotykamy się razem ze znajomymi, jeden ma ładną czerwoną 156 2.5, drugi ma 33 1.7, 155 i 159, jest nas trzech ale myślę że uda nam się jeszcze kilka osób zwerbować. Może coś się ruszy :).
Gdzie się spotykacie ? I w jakie dni?
Najczęściej Soboty pod tesco a potem jakieś piwko w mambie (to z planowanych bo nie wyliczam naszych spontanów:P). Przed następnym spotkaniem na pewno dam znać na forum żeby dodatkowych chętnych zebrać.
TO jak Wy się spotykacie autami a potem pijecie?
Marku bo to spontan pewnie:D
Naturalnie na spontanach;). Choć nie ma problemu żeby po spotkaniu odstawić auta do domu i wyskoczyć na piwko:D.
Dajcie znać o której godzinie w sobote 23.11
Postaram się podjechać
Sobota 23.11 godzina 18:00 tyły parkingu tesco, zapraszamy wszystkich do nas ;), wypada poznać się osobiście:P.
Jeśli szybciej wyjdę z uczelni to i może ja podjadę :)
Mamy w planach trochę sobie tam postać i się zapoznać więc będziemy czekać ;).