Ok, a jeśli ktoś juz wyslal przelew, bo mial dane z poprzednich akcji z zestawami do kierunkowskazow?
Printable View
Ok, a jeśli ktoś juz wyslal przelew, bo mial dane z poprzednich akcji z zestawami do kierunkowskazow?
mój zestaw przestał działac. było dobrze jakiś czas i kierunki znowu nie odbijają. nie mam czasu zajrzec bo babcia jezdzi i silnik nie stygnie... Obstawiam urwane mocowanie spręzynki ...
Nie wiem co pękło, bo nie doszedłem tak głęboko z rozbieraniem. Po prostu zabrakło czasu... Najpierw coś ostro pstrykało, aż w końcu pstryknęło raz a dobrze i przestało działać. Jakby na to nie patrzeć warunki w aucie są extremalne - zimą może być -20, a latem +70 jak się na słońcu nagrzeje.. Ja żadnych pretensji nie mam, jakby co :)
W poście 183 wrzucałem zdjęcie. Mocowanie sprężynek jest całe, ułamał się jeden wąs.https://www.forum.alfaholicy.org/ima...020/11/134.jpghttps://www.forum.alfaholicy.org/ima...020/11/135.jpg
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
wow :blink: tego się nie spodziewałem... no te ewidentnie tworzywo. A posta musiałem przegapić. ten element ile mógł mieć? to jest jakaś pierwsza wersja?
Pierwsza seria to była
hmmm. od tamtego czasu ilość nowych materiałów z których taki element ma sens się mocno zwiększyła. Ale to znowu testy, i już czas. Dużo czasu. Tą serię zrobię z tego samego materiału co poprzednie. Ale jakby się znalazły 2-3 osoby do testów nowego materiału to chętnie wyślę zrobione też z innego ale to trzeba się liczyć że w krótkim czasie będzie trzeba znowu rozbierać. Albo nie będzie trzeba ;)
Chyzio, dostałeś moja wiadomość? Bo nadal niestety nie mam żadnej informacji od Ciebie :(
A do pozostałych też wyślesz PW ? ;)
Jak sprawa wygląda na chwilę obecną? Załapię się jeszcze? :)
Sprawa wygląda następująco. Biorąc sobie głęboko do serca przypadki uszkadzających się elementów kolegów Danus77 i tomaz testuję aktualnie nowe tworzywo. Dajcie mi jeszcze kilka dni i dam znać czy jest ok. Aktualnie wydruki siedzą na PCz w temp -47 stopi i symulują się warunki zimowe :) Przed świętami nie uda się zrobić wysyłek, ale mam nadzieję że wytrzymalsze elementy to zrekompensują.
Dla mnie ok. I tak auto mam w proszku, wiec te kilka tygodni roznicy mi nie zrobi.
Spoko, wcześniej 2 lata a teraz 7 Miechów latałem bez tego. Damy radę [emoji12]
Ja również poczekam :)
Dla mnie też nie ma problemu
Witam, wróciłem. Trochę to trwało bo 2021 wziął sobie za punkt honoru być jeszcze "lepszy" niż 2020. Co do zestawu. Testy wypadły zadowalająco. Także chciałbym temat zamknąć. Ponieważ minęło sporo czasu chciałbym zaktualizować listę chętnych. Także raz jeszcze komu zestaw naprawczy do kierunków? Proszę w komentarzu, wiecie w punktach i Pw. Thx
1. Danus77 - 2szt.
1. Danus77 - 2szt
2. altexperte - jeden zestaw
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
[QUOTE=altexperte;2276488]1. Danus77 - 2szt
3. Robert_t18 - jeden zestaw, przelew poszedł juz jaakis czas temu ;)
1. Danus77 - 2szt
3. Robert_t18 - jeden zestaw, przelew poszedł juz jaakis czas temu
4. Dziubek99 2 sztuki.
[MENTION=34986]Chyzioslaff[/MENTION] mógłbyś tylko przypomnieć jaki jest koszt z wysyłką?
32zł + wysyłka. Wysyłka najchętniej paczkomatem bo kosztuje 12zł a list polecony priorytet 9zł.
1. Danus77 - 2szt
4. Dziubek99 2 sztuki.
5. esco1982 - jeden zestaw
1. Danus77 - 2szt
4. Dziubek99 2 sztuki.
5. esco1982 - jeden zestaw
6. Raiss27 - 2 zestawy.
Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka
Poszły PW, zaczynam realizację. Czekam na wpłaty, wysyłki jak wszyscy chętni wpłacą. Oczywiście poinformuję w temacie o wysyłkach.
Czekam jeszcze na jedna wpłatę ale ma być zaraz po majówce. Także w przyszłym tygodniu wysyłki.
No i baja :cool:
Hej, jak temat z wysyłkami wygląda? Niestety nie mam żadnych informacji
Jestem, żyję. Dzięki że cierpliwie czekacie, za tydzień to jest 26.05 zjeżdżam do domu. Praca mnie wchłonęła niespodziewanie zaraz po majówce i nie zdążyłem wysłać przed wyjazdem. Wszystko przygotowane do wysyłek także mam nadzieje że do końca przyszłego tygodnia co szybsze przesyłki dotrą do odbiorców. :thx:
Paczuchy wysłane do wszystkich którzy wysłali adres. Proszę sprawdzić PW.
U mnie narazie nic na skrzynce
Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka