dokładnie tak, jak piszesz-2 osoby, 400 zł
Printable View
dzieki kati :) widze po twojej tresciwej odpowiedzi ze juz masz troche dosc takich pytan :) dozobaczenia na zlocie
alez oczywiscie ze wystarczy lubie tresciwe i jasne odpowiedzi :)
Wydaje mi się że podział na grupy na 1/4 mili jest ok, przecież nie chodzi o to by być najszybszym tylko żeby się dobrze bawić a przy okazji sprawdzić czas swojego belli i swoich umiejętności na tym dystansie. Ja powiem szczerze że 1/4 mili to jest to co najbardziej będzie mnie ciekawiło a także pomiary na hamownii:)
Mnie się wydaje, że podział jest sprawiedliwy... Turbiny do turbin, wolnossące do wolnossących - przecież nie chcemy porównywać diesela z turbiną z wolnossącą jednostką benzynową bo to bez sensu... A jeśli chodzi o podział pojemnościowy to też jest ok - przecież wiadomo że rzędówki z v-kami i tak nie mają żadnych szans... A znowu ile jest tych GTA i GTV 3.2? 3-5? przecież jak będziemy chcieli sobie czasy 2.5V6 porównać to siądziemy przy stole i porównamy :-D
Ostatnio tez tak bylo - I nikt nie narzekal. Po porostu have fun
Ja mam pytanie.
Czy zmieni się sposób pomiaru czasu na torze, czy nadal będzie mierzony z dokładnością czasu reakcji kciuka?
A jeśli czas nadal będzie mierzonony zwykłym stoperem, to może wystarczy mierzenie czasu przejazdu z dokładnością do jednego miejsca po przecinku? W sensie np. 58,6s.
Jak oceniacie zainteresowanie tegorocznym zlotem. Na stronce zapisanych jest 50 kilka osób. Ile jest wszystkich miejsc noclegowych?
Przecież ostatnio była profesjonalna firma która mierzyła tych czasów chyba ze 4 podczas jednego przejazdu
Pomiar czasu bedzie dokonywany za pomocą stopera, tak jak na większości imprez tego typu. Jeśli zaś chodzi o dokładnośc kciuka, to postaramy się aby kciuk był jeszce dokładniejszy niż w zeszłym roku ;)
Zainteresowanie Zlotem jest jak najbardziej zadowalające, biorąc pod uwagę osoby, które będą spać pod namiotem i osoby, które przyjadą tylko na lotnisko frekfencja jest przyzwoita. W tym roku przedpłata wymusiła bardziej odpowiedzialne podejmowanie decyzji i taki był cel organizatorów. Biorąc pod uwagę fakt, że nasz Zlot jest kierowany do osób, które oczekuja czegoś więcej nż tylko spedzenia czasu w miłym towarzystwie przy piwe lub czymś mocniejszym, zainteresowanie naszym Zlotem jest na odpowiednim poziomie.
Naszym celem jest organizowanie imprez o charakterze szkoleniowo-sportowym i zdajemy sobie sprawę z tego, że trudno nam będzie konkurować ze zlotami o charakterze piknikowym, ale nie jest to naszym celem :)
Ok. Trzymam za słowo.
Dla mnie ta część programu jest chyba najciekawsza i dokładny pomiar jest w związku z tym istotny.
W zeszłym roku swoje przejazdy miałem również nagrane na filmiku i zmierzone z nich czasy, nie zawsze zgadzały się z tymi zapisanymi.
Robert, czy na tej macie poślizgowej będziemy się ślizgać własnymi samochodami, czy będzie tylko jakiś jeden testowy?
Bardzo proszę o kontakt kolegów o nickach Bart oraz Lipa225
Dla tych którzy jeszcze się wahają.. relacja tv z zeszłorocznego spotkania..
http://www.motokibic.tv/?s=wideo&g=alfaholicy_2008
Proszę o kontakt osoby o nicku BART oraz LIPA225
Zastanawiam się czy się nie wybrać na zlot ;)
W końcu w tym roku kupuję Alfę i dobrze wiedzieć na czym stoję :P
Tylko muszę sobie znaleźć osobę towarzyszącą :P Samemu trochę nudno :P
zawsze możesz do kogoś z okolic się wcisnąć i podzielicie koszty benzynki :)
No ;) tak byłoby najlepiej ;)
---------- Post dodany o godzinie 23:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:50 ----------
Pytanie:
Czy jako osoba niepełnoletnia (17 lat) muszę przyjechać z opiekunem :)
Alfista92, ze względu na to, że jesteś osobą niepełnoletnią, prosilibyśmy byś przywiózł ze sobą pozwolenie na uczestnictwo w zlocie od rodziców. Podaj mi na PW maila, prześlę Ci druk do wypełnienia.
Dla zainteresowanych, trochę statystyk:
Ilość załóg zapisanych na dzień dzisiejszy: 36
Ilość załóg z danego województwa:
zachodnio - pomorskie 1
pomorskie
warmińsko - mazurskie
podlaskie
mazowieckie 5
kujawsko - pomorskie 1
wielkopolskie 5
lubuskie 1
dolnośląskie 2
opolskie
łódzkie 2
śląskie 16
małopolskie 2
podkarpackie 1
świętokrzyskie
Proszę o kontakt LIPA225 oraz BART
A czy ktoś będzie przejeżdżał przez okolice Skarżyska (Kielce, Radom itp.)
Chętnie bym się zabrał i oczywiście podzielił koszty paliwa ;)
Liczymy że z Kielc trochę ludzi przyjedzie - tymbardziej że z Częstchowską ekipą dużo was łączy (np. wspólne spoty)
fajnie by bylo jakby sie odezwal na priva do mnie ten osobnik ktory jedzie z malopolskiego to bysmy sie dogadali co do wyjazdu.pozdrawiam
Panowie i Panie widzicie mnie na zlocie ;) Niniejszym dokonałem rezerwacji :D
Dolny Śląsk co tak słabo? fajnie jakby ktoś jeszcze się zdecydował, bo jest ludzi sporo z regionu
fajnie bede probowal do niego popisac :)
Ze względu na to, że jest sporo zapytań o możliwość pełnego uczestnictwa w zlocie bez nocowania na Oleńce, Organizatorzy wyszli na przeciw oczekiwaniom.
Została utworzona Opcja D., czyli pełne 3dniowe uczestnictwo w Zlocie z noclegiem we własnym zakresie.
Osoby, które się zarejestrowały na stronie tylko na lotnisko, a chciałyby bawić się z nami przez cały czas trwania imprezy proszone są o maila w tej sprawie.
Koszty uczestnictwa podane są na stronie Zlotu w zakładce Cennik
http://zlot2009.alfaholicy.org.pl
Pozdrawiam
Kate