Napisał
Teddy84
Ja wypowiem się ponownie. Generalnie ustalenia ze sponsorami były takie - robimy nagrody za generalki i nagrody za klasy - nie było tyle nagród żeby obdzielić wszystkich. Co do tego czy oddzielać obce auta od innych ?? Sprawa dyskusyjna bo wszyscy zaproszeni są lub byli fanami włoszczyzny przeszli na takie nie inne auta bo nie ma alternatyw dla nich. Zarówno Sowier jak i Kozioł mieli włoszczyzny wiecej niż przeciętny forumowicz tutaj. Dla mnie sprawa prosta - jakby wygrało Ferrari bo Pan sie zapisał a nie przyjechał to by mniejszy problem był ?? Czy też mam zrobić klasyfikację supersamochodów osobno ?? Ktoś mi zarzucił w prywatnej wiadomosci ze zabijam ducha tej imprezy, tyle że w tym roku proporcje były lepsze jak w zeszłym bo fani włoszczyzny wkoncu dopisali, a to że w zeszłym roku włochy stłukły resztę i nie było bólu tylniej części ciała to już zupelnie inna sprawa. Mogę zrobić następnym razem tak - same włochy bez obcych ale jak nie dobijemy do wymaganej ilośći osob to reszte kosztów pokrywają uczestnicy - ciekawe czy jakby przyszło zaplacic 600zł za event czy malkonteci kolejny raz podniesli by ten temat.
Dla mnie jedynymi pokrzywdzonymi w tym temacie są bimsky i kylo, kylo bo go wrzuciłem w zła klasę i nie wyłapałem tego a miałby pudło, bimsky bo nie wyłapałem że mi się jeden z uczestników źle zgłosił a że jechał mniej wiecej podobnie jak inni w klasie to poprostu nie wyłapałem a bimsky wtedy też miałby pudło. Mini jechalo znacznie szybciej jak swoja klasa dlatego łatwiej było mi Pana olanie tematu wyłapać (pan mi zapłacił nie wysyłając zgłoszenia i pisząc poprostu krótko mini wiec załozyłem ze to nic mocarnego a było inaczej bo pan miał 235koni i wleciał do maxi az miło
PS. specjalnie nie odpowiadam wprost żeby nikt się nie poczuł urażony osobiscie (ale zakładam że robienie w człona kolegów zostawi slad na ich sumieniu)