dziękuję :D również pozdrawiam :D dobrze że w czepku a nie w worku :D:D jednym dwóch nie daj Boże w trzech :D:D
Printable View
Widzę, że Wojtek ze swoją MiTo też dojechał. Wyklepana już?:D
Slavik-do fryzjera! :P
PS: Jedzie jakaś delegacja z Tychów w sobotę do krk na spota?:o
Widze że się spocik udał , ja byłem na chwilkę i musiałem zmykać , miałem małe spotkanie urodzinowe z rodzinką (obchodziłem moją 30 wiosne na tym świecie) myślę że następny spot w tychach (może gdzies dalej) bedzie z moją obecnością.
Pozdrawiam wszystkich
szkoda że nie mogłem przyjechać :cray:- choróbsko mnie zmogło.
Być może 06.06 w Bielsku uda mi się pojawić, miło było by poznać ludzi z podobnym "nałogiem".
Pozdrawiam
:) HEJ WIKTORIA co do ciśnienia to ja byłem spoko nie ma za co dziękować :) fajne wętle masz ja bym sobie założył też takie tylko boję się że komuś mogły by się spodobać hehe ;) pozdrawiam i do następnego zlocika :)
Grzesniu :) jak będziesz to wsadz zdjęcia :) bo będą co niektóre ciekawe:P hehhe :)
Lepiej nie działaj kropelką , bo lepiej zeby zajumali Ci nakrętki niż zmasakrowali alume i wentyl próbując na hama to wytargac :(
He he szkoda że nie wymyślili kluczyków do tych wentyli ;), no nie dałem rady dojechać bo coś mi wypadło a co do następnego zlota to można by go zrobić przed gokartami taką ja mam propozycję tylko nie wiem czy każdemu pasuje ;)
Myślę, że ci Victoria prędzej podwędzą te nakrętki na jakimś spocie AR... np. ja bym takie widział na swojej:D Pięknie by się prezentowały:P
:eek::eek: Nieeeeee, no nie załamuj mnie... :)
kłódeczki już zamówiłam:D
Hej! Dopiero dziś dotarłem na world wide WEB :P i dzięki wszystkim za kolejnego udanego spota! Zabawa była przednia, następnym razem wynajmiemy dwa tory na bowlingu i będzie spokojniej :) Dziś nareperowałem drążek i już nie ściąga :P
Tu macie link do Picasy, dodałem kilka prezentów od siebie do zdjęć :D Brak znaków PL, ale coś Picasa nie chciała trybić po PL... PICASA - click!
Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce!! Np. na gokatrach ;)
Dzięki za zdjęcia, fajnie wyszły.
Pozdrawiam
Fakt coraz lepsze te zloty zdjęcia very cool ;) zwłaszcza te koło z wentylem alfa romeo robi wrażenie :D,widać że to nie był byle jaki zlot :). trzeba szykować kolejny zlot bo było zajebiści#-bardzo fajnie :)
---------- Post dodany o godzinie 23:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:36 ----------
ale faktycznie mogli zrobić takie mini zamki na te wentylki,no bo kłódeczek jakoś sobie nie bardzo wyobrażam hehe ^^
---------- Post dodany o godzinie 23:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:37 ----------
Ludzie dajcie się dodać do listy friendsów wysłąłem i nic :/
Ciekawe komu wysłałes:PP
Grzesiu, zdjęcia jak zwykle super, ale teksty jeszcze lepsze :D:D
aniucha i 69 :D:D dobre!!
He he to już wiemy na co Aniucha ma ochotę :D
no nawet jo sie zalapal na foto;pp szkoda ze bez mojej belli ktora czeka na jedna glowice i poskladanie silniczka. a i Dziaru wkoncu mogl se dziabnąć;pp
dzieki wielkie za spota bylo elegancko ;) moja coraz to bardziej sie zaraza do AR :D bedzie kaska to i nast. bella w posiadanie nasze wejdzie :D
Viki nie masz za co dziekowac, nowe fele to i nowy gadzet sie przyda :D male a cieszy haha i mam nadzieje, ze Daro dorwie jak najszybciej ta swoja 159 bo bym sie przejechal haha :D
eeee no widze ze bylo wypasie szkoda ze nas nei bylo:(