lepiej późno niż wcale. nikomu na złość nie robimy, wręcz przeciwnie :) konkurs się jeszcze nie kończy :)
Printable View
lepiej późno niż wcale. nikomu na złość nie robimy, wręcz przeciwnie :) konkurs się jeszcze nie kończy :)
a kto w ogóle na dzień dzisiejszy zasiada w jury? Bo słyszałem, że zmiany są personalne :D
Administracja :D
Niestety Jury trochę się rozsypało - jeden wyleciał z forum, drugi zapomniał o forum, a trzeciemu komp nawalił...
Musimy uzupełnić braki :(
administracja to dobra opcja :D
Wiem że to nie Alfa ale ostatnie podrygi zimy stworzyły dzieło sztuki- i akcent Alfaholików jest -RAMKI!!! a Alfy stoja w garazu-Pozdrawiam mam nadzieje ,że mnie nie zbanujecie ...
ja już jestem jakby co :D
Swoją propozycję wysłałem :D
Może nie jestem profesjonalistą, ani nie miałem profesjonalnego sprzętu...
ale jak każdy może spróbować swych sił, to każdy :D
zgloszenie poszlo ;)
przejrzałem zdjęcia, na dzień dzisiejszy 6 fot przechodzi dalej :D
No, ja na następny miesiąc użyję profesjonalnego sprzętu ;) Lustrzanki z filtrem całą bellunie ładnie wypoleruję i wybiorę się w jakiś ładny plener :D
dajcie znac, czy z moim wszystko okej. :)
no w sensie, czy doszlo na skrzynke i czy z rozmiarami jest okej.
doszło, rozmiar ok
Moja również poleciała już na skrzynkę. Tak dla informacji - rozdzielczość jest oryginalna.
super, jak jeszcze raz ktoś napisze, ze wyslal foto to chyba poprosze administracje o zamkniecie tematu.. jak macie cos waznego to piszcie, a nie jakis nic nie warty spam
Świetny pomysł z tym kalendarzem, chyba też zrobię jakąś fotkę. Ale mam inne pytanie: CZY JEST MOŻLIWOŚĆ BY TAKIE KALENDARZE WYCHODZIŁY CO ROKU? I jak się będzie można w niego zaopatrzyć bo nie ukrywam że bardzo chciałbym taki mieć.
a to już pytanie do administracji :D
A czemu? Jak będą chętni na kalendarze, Vaselinho się na nas nie obrazi i będzie miał kto nadsyłać zdjęcia to co stoi na przeszkodzie?
kamilhex (foto 156) i jamrozw1 (foto Mito QV) proszę o kontakt. Chodzi o to, czy zgadzacie się na poprawki waszych zdjęć do konkursu!
Zalezy co oznacza poprawienie. Wydaje mi sie, ze moja fotka nie wymaga poprawek. Prosze o ewentualny kontakt w tej sprawie kamil@hexdesigns.pl.
Kamilhex rzuć okiem na pw
edit. dzięki za kontakt ;)
Czy zdjęcia swojego auta zrobione przez kogoś może brać udział w konkursie? Oraz czy jeśli ja sam wykonam zdjęcie to może być na nim sygnaturka? Chodzi mi o "Photo by ..."?
No to dupa, bo mój fotograf zgodziłby się na umieszczenie jego zdjęć w konkursie (nawet się ucieszył na taką propozycję), lecz on wystawia w internecie tylko i wyłącznie z własną sygnaturką. A moje są zbyt cienkie niestety. Szkoda, ale przynajmniej się pochwalę nimi w swoim temacie.
niech się zarejestruje na forum i tyle. jak wygra to będzie miał reklamę jak nie to nie :D
można wysyłać już zdjęcia do malowej edycji?? ;)
pewnie, że można :D
pytanko czy doszlo moje foto na majowa edycje?? i czy jest ok
A można by zrobić gdzieś stronę ze wszystkimi nadesłanymi fotkami? No chyba,że już taka jest,a ja nie widzę:(
temat z propozycjami i sondą pojawia sie przed koncem danego miesiaca i na pewno to zauwazysz :D
Doszło moje zdjęcie na czerwiec i zostało zaakceptowane ?
Vaselinho akceptuje zdjęcia na 2 dni przed rozpoczęciem głosowania, więc w tej chwili raczej Ci nie odpowie :D To czy przejdzie zależy od poziomu innych prac :P
Fajne zdjęcie w avatarze, wysłałeś je?
wyniki konkursu foto są ujawniane w momencie pojawienia się ankiety na forum i żadne prośby nie skłonią mnie do ujawnienia ich wcześniej :D
chciałbym oficjalnie oświadczyć, że czerwcowa edycja konkursu foto będzie ostatnią prowadzoną przeze mnie.
Dziękujemy Vaselinho za udaną współpracę i za swój czas, który poświęcił na nasz konkurs.
Poszukujemy chętnych, którzy chcieliby zastąpić Vaselinho. Obowiązkiem jest akceptowanie/odrzucanie zdjęć do konkursu i raz w miesiącu zakładanie ankiety. Jedyny warunek: trzeba przynajmniej interesować się fotografią. Zgłoszenia prosimy przesyłać na PW.
co do avatara to własna twórczość :) nigdzie go nie wystawiałem ;)
to co z czerwcową edycją ? kiedy start ?