Ja dziś będę na 100% , kierownice będę mieć ze sobą.
P.S Kotlet jak tam z nawiewem?? udało sie naprawić?
Printable View
Dark nie musisz brać kierownicy bo jednak mnie nie będzie. Alfa dała du*y i nie chce jechać do krk :( Bez nawiewu w połowie drogi miałbym metrowe sople zwisające z nosa :) za tydzień bella będzie jeździć to najwyżej wtedy się pokażę, chyba że zdarzy się jakiś cud to uprzedzę Cię telefonicznie.
Ja będę na 100% :)
Dobra, będe na 100% ;) wszystko pozałatwiałem jak już opisała Aniucha :D będe krótko bo krótko ale będe (tj z 2,5 - 2 godzinki):)
Co do opcji zobaczenia jak jeździ niechipowane 2.4 myśle, że problemu nie bedzie tylko przy dzisiejszej pogodzie..... no i z tym "niechipowane" trudno mi stwierdzić gdyż moja Bella to jedno wielkie niewiadome :) ciągle sprawiam jej coś nowego itp bo dostalem Ją od chyba lekko niemądrego człowieka.
a według sprawdzonego serwisu moje 2.4 jest podobno z virusem, czy napewno? okaże się na hamowni na którą będe jechał w najbliższym czasie :)
Także do zobaczenia w Krakowie :)
ps Wybaczcie mi... ale oczywiście będe jak zawsze miał bardzo brudną Belle :p Zima jest to nie ma jak umyć niestety ;)
a o której ruszacie ?
ja tez bede ;) pamietajcie, 1 poziom parkingu zadaszonego ;)
mnie bedzie chyba mi panewke obrocilo znowu:(
No to ruszam dupsko
A ja dopiero wróciłem z pracy :( Poza tym nastawiałem się na czwartek bo ostatnio ktoś pisał na forum Alfaclubu że spoty są w czwartki :( Ehhh... Pozostało mi czekać tydzień - też pasowałoby mi się pojawić osobiście i przywitać.
Do zobaczenia w przyszłym tygodniu...
heheh no spocik przeniesiony bo zimnoooooo :D ale bardzo pozytywnie i przyjemnie ;D no a Twoj odwyk to tylko i wyłączniej wina Romana :D co do następnego spota to napewno nie za tydzień, myślę że za dwa lub trzy tygodnie dopiero ;) a Ligar Ty znowu sie zagubiłeś gdzieś i nie przyjechałeś..
No i niestety nie zdązyłam, zatrzymali mnie w pracy.... Jak bylam przed 20:00 na I pietrze parkingu to stało tylko czerwone AR 156:).
Moze nastepnym razem wreszcie dojade:)
Pozdrawiam
fajnie bylo, szkoda że wcześniej musiałem uciekać. Mam nadzieje PiterR, że nie przestraszyłeś się mnie pod makiem :D
a co sie mialem przestraszyc ? :D zafundowałbyś mi malowanie zderzaka jak coś ;) ale miejscaa miałeś więc looz ;)
ta czerwona mijała nas ale nie podjechał więc napewno nikt od nas. I śledź temat bo kolejny cykliczny będzie się szykował za jakieś 2-3 tyg tak jak pisałem ;)
No tak....jak za 3 tyg to znowu dupcia blada ponieważ znowu wypadną mi popołudniówki w pracy :D Żyć nie umierać. Za 2 tyg jeśli będzie spocik to i ja będę napewno bo mam ranki w pracy :P Będę śledził temacik napewno.
Łiczabicza - a o co chodzi z tym Romanem ? :D
MarcelinaKRA - następnym razem wpadniemy tam razem nic się nie martw ;)
śledź temat bo kolejny cykliczny będzie się szykował za jakieś 2-3 tyg tak jak pisałem ;)[/QUOTE]
Dobrze sie składa bo za tydzien bede na feriach a pozniej juz jestem wiec bede sledzic terminy spota;)
---------- Post dodany o godzinie 22:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:23 ----------
MarcelinaKRA - następnym razem wpadniemy tam razem nic się nie martw ;)[/QUOTE]
Nooo licze na to.....:D
fajnie że ktoś odpowiedział na post #207
:rolleyes:
a kilka osób było " on line "
witam . dojechałem, ale udany był spocik safrane
---------- Post dodany o godzinie 23:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:06 ----------
bocian jakbym miał po drodze to napewno bym zabrał . ale pamiętaj co odwlecze nie uciecze najlepsze spoty w KRK.
ja nie chciałem "zabrania" tylko inf.
akurat dzisiaj tankowałem :-)
Ja prawdopodobnie do wiosny odpadam... ;)
0
jakie tam wykręty !!!!???
nawet do Adamsa pisałem że się nudzę
ale jechać tak w ciemno to mi się nie chciało - ale ...
30L Pb 98 zostało w baku - to se pośmigam do niedzieli
Ehhh......... o 20.30 dopiero do krk wrociłem :mad: wk... mnie ta robota juz. Jakoś bardziej mi leżały te czwartkowe spoty :) Tak ostatnio wychodzi że w czwartki wieczorami sie nudze a w środy zawsze mi cos wyskoczy. Postaram sie nastepnym razem - może będzie jeszcze jakiś 2.4 :confused:
Z tego co czytam to było miło - tym bardziej zal... A zdjęcia jakieś macie ? Aniucha to "nadworny" fotograf wiec poka poka :)
Już któryś raz próbuje wpaść na spota ... i zawsze zapominam :D ... Kiedy konkretnie będzie następny ? :D :cool: gdzie i o jakiej godzinie ?? :D
LIGAR :D:D hehe nadworny fotograf i tym razem zrobił fotki :D mało bo malo ale strasznie zimno w rączki było :( wrzucę je dziś popoludniu :) chociaż nie wiem czy jest sens bo gdyby wczesniej był mrutyna to by zrobił najlepsze :)
aaaa no i droga powrotna super :D nie ma to jak dwie belle wyprzadzające jedna za drugą :) dzięki Izane :)
No to moja kolej na wypowiedź :P
Bocian, My z Aniuchą o 17.00 się zbieraliśmy to jak już napisałeś o 16.53 to dawno byłem w Belli :)
Powrót świetny, fajnie się wracało z Aniuchą i wyprzedzało inne "bryki" :P szczególnie widok znaku "teren zabudowany" i 100-120 na liczniku ciągle.
Wróciłem idealnie na czas ;) kobieta do pracy zdążyła na 22.00 :P
Dziękuje za mini spot i kolacje w McDonald na promocjoholicy :D
Pozdrawiam
ps Ktoś chciał sprawdzić moje 2.4 JTD ale chyba nie dało rady :P
Witam nie oedwiedzałem forum ok 1 roku moze troche mniej ale chętnie bym sie wybrał nawet na mini spot prosze o napisanie nawet na priva czy na forum z góry dziekuje i pozdrawiam... Tomas 156...
no to trzeba śledzić temat i wszystko bedzie wiadomo kiedy i gdzie jaki spocik ;)
PiterR w niewielu kwestiach mamy podobne zdanie :P ale w tej akurat się z Tobą zgadzam :D
Adam$ie jak będziesz chciał jechać na spota to daj znać przynajmniej jeden dzień wcześniej :P
natomiast Bocian ma za słabą wiarę w krakowskie spoty :P bo jak to niby jechać w ciemno? tam jest zawsze dobra zabawa i doborowe towarzystwo :D
Izane ja Cię tylko przepraszam że przy fotoradarach zwalniałam ale fundusze mi nie pozwalają :P ale przyznaj że emocje były :D hehe
niniejszym pokazuję mój zbiór fotek z wczoraj :D:D oszałamiające 6 sztuk :] oh yeah!! http://picasaweb.google.com/aniucha0...zny20012010KRK
chyba nie jedliśmy rutinoscorbinu bo coś niewyraźnie My i Alfki wyglądamy :P
no wiem wiem... obiektyw zaszedł parą :/ długo leżał w ciepłej alfie potem doznał szoku termicznego :D
Przy fotoradarach dobrze, że zwalniałaś bo Ja nie patrze na znaki to zawsze nie wiem kaj one są :D
a przy wyprzedzaniu widziałaś moc nowej Turbo? :D Bella chciała rwać dalej jak oszalała :D i ciekawe co to za pan był w 146 w Krakowie jeszcze który się ustawił na światłach do mnie i Ciebie :P troche gnał za nami ;D
Musze wkońcu jechać na tą hamownie, nie wierze, że Moja Bella ma tylko 136 km ;p może jednak panowie z ItalAuto mieli racje co do chipa ;D
One chyba nigdy nie działały a teraz do tego wszystkiego jeszcze zamarznięte.
Tylko czasem w Białym Kościele przenośny stawiają. Ale to raczej w dzień.
Na tej trasie jak i w Olkuszu uważajcie też na nowego Superba brązowy metalik, rejestracja bodajże olkuska. Wozi się w nim kamerka.
no właśnie nie wiem co to za pan był :D coś startował, myślałam że się przyłączy ale widocznie nie wiedział jak wykorzystać potencjał alfy :P
a Twoje turbo? daje radę.... już czułam jak mnie chce wessać Twoją chłodnicą jak mi na tyłku siedziałeś... :P podobno kolejny spot już w lutym także Izane wiesz jak jest :D:D
no pewne okoliczności nie pozwalały być dłużej... :( ale następnym razem nie damy Ci spokoju :D
a przez Olkusz nie jechaliśmy, wybraliśmy trasę na Krzeszowice, Trzebinię, Chrzanów :) tam tego trochę stoi - nie wiem czy działa ale wolę nie próbować. Ostatnio złapałam mandat w grudniu. Póki co starczy :)
Cóz było przyjemnie, szkoda oczywiscie ze tak krotko, na zdjecia alfy sie nie załapałem a szkoda kurde....czekam na nestepne spociki mysle ze bedzie nieco cieplej ...:] atmosfera była bardzo fajna i nawet sporo osob aczykolwiek ciagle czekamy na pozostałe osoby:]