coś cicho chyba już nikt nie zagląda na forum
Printable View
coś cicho chyba już nikt nie zagląda na forum
cos przycichlo.... ktos w ogule zaglada tutaj z okolic???
1. SzlendaX
Annik, wiosna tuż, tuż więc i koła letnie będą piękne. Ja w swojej Alfie mogę tylko zmienić opony na letnie, ale też będzie chociaż piękniej i ciszej. Wydaje mi się, że chyba widziałem Twoje autko, ale nie jestem pewien. czy mi się wydaje, ale od Lipca przewinęło się w naszej wiosce kilka Belli ale jakoś szybko znikły z ulic naszego grodu. Pozdrawiam kolegów mając nadzieję, że się jeszcze kiedyś spotkamy:cool:
ooo jednak ktos jeszcze tutaj zaglada :)
A moze koledzy by sie pisali na maly spot??
Zagląda,zagląda...:) Na spoty to ja już jestem trochę za stary, ale gdyby znalazło się kilka osób w jakiś ciepły wiosenny weekend to chętnie skorzystam
Aster156 chyba sie mijalismy w piatek w piatnicy???
Na to wygląda:) W ostatniej chwili zauważyłem Alfę na kolneńskich numerach i pomyślałem, że to mogłeś być Ty, no i się nie pomyliłem.
Witam, jestem z okolic od niedawna mam Alfę 155, nie da się jej ominąć bo jest brzydka jak noc :).
A poważnie mówiąc kupiona z zamiarem przywrócenia jej dawnego blasku.
Wrzuć jakieś foto, to ocenimy:)
155 to juz zadki widok na naszych drogach... a dokladnie skad jestes??
Hej, jestem z jedwabnego. Załączam fotki kiedyś robione, jak będę miał więcej czasu to ją obfotografuję jak trzeba i wrzucę. Poprzedni właściciel zrobił kilka dziwnych rzeczy z tym autem:
mam 3 anteny na dachu, rajdowe zapinki na masce, atrapę wlotu powietrza na dachu (wszystko do usunięcia). Sportowa kierownica, oberwana klamka, zderzak przedni paskudny, jeden fotel inny, błotnik lewy wgnieciony ale już mam drugi pod kolor na wymianę, oraz wnętrze by się przydało odświerzyć :) i kilka innych drobnych rzeczy, może w ciągu 6 miesięcy uda mi się ją doprowadzić do właściwego wyglądu (dużo pracy trzeba włożyć w to auto). Udało mi się pozbyć "tuningowych" nalepek. Jednak ktoś przede mną usuwał te większe i mam smugi na lakierze, generalnie lakier w kiepskim stanie. Na szczęście Alfa jest zadbana mechanicznie, silnik chodzi jak marzenie, zawieszenie prawie nowe, no i przebieg 159 000 (może i prawdziwy). Załącznik 53624Załącznik 53625
Faktycznie jest szpetna:rolleyes:! Wierzę, że uda Ci się przywrócić ją do stanu oryginalnego.
Tak, mam taką nadzieje, choć z czasem u mnie kiepsko bo dużo pracuje. Najpierw wymienię błotnik, szukam maski w dobrym stanie, najlepiej czarnej :), zderzak przedni do malowania. No i na początek polerka lakieru... zobaczę co to da. Jak ją kupowałem to nie widziałem wszystkiego, dopiero jak rozebrałem to i owo w domu to załamka, po zerwaniu pokrowców z foteli okazało się ze mam 3 x pół skóra i raz welur :). Strasznie smutne to auto, wszystko co się dało naprawić za pomocą wkrętarki i wkrętów tak właśnie było naprawiane. Dobrze że mechanicznie nic jej nie można zarzucić. Może nie od razu, ale parę miesięcy i będzie wyglądać tak jak powinna. No i przy okazji szukam dawcy, może trafie jakąś uszkodzoną za parę złoty to kupie i poprzekładam to i owo.
kto chetny na spota??
UP!!!
Ja pewnie w Piątek będę, ale nie wiem czym, bo ostatnio 2 wgniotki pod szpitalem Alfa drzwiami oberwała i teraz przeważnie skodą latam
ktos zainteresowany zorganizowaniem spotu????
witam, ja teraz zawitałem w Wasze strony i buduje obwodnice Stawisk...niestety narazie Alfa w domu zostala ale jak przyjedzie ze mna to sie pojawie :)
Dopisuję się do kompletu z podlaskiego wraz ze swoją 166 :)
Witam wszystkich z moją 147, kierunek Łomża.
witam kolegow :)
Ostatnio w miescie przybylo kilka nowych Alfek -czerwona GULIETTA, BEZOWA 156 m in a na forum cisza.
DF
Może jeszcze nie ogarniają forum.
Tą czerwoną Julią jeździ chyba jakaś dziewczyna, chyba że się przewidziałem :)
Witam, jestem z okolic Łomży, jezdze srebrna Alfa 166 :) Pozdro ;)
widze ze coraz wiecej osob sie tutaj pojawia :)
Może zorganizujemy spot??
Czemu nie :) SzlendaX skad jestes?
- - - Updated - - -
Heh Kolno, sry SzlendaX nie zauwazylem :d ;]
Od pewnego czasu w piątnickim Orlenie pojawiła się srebrna 156-tka, której właścicielem jest chyba pracownik stacji. Na parkingu Satyra przy ul. Spokojnej widuję czarną 156... Ogólnie rzecz biorąc, w Łomży jeździ trochę AR, ale na żadnej nie zauważyłem ramek klubowych! Kolega SzlendaX już kilka razy proponował spota, może tym razem mu się uda. Pozdrawiam wszystkich miłośników AR z Łomży i okolic.
Nie patrzyłeś na moją! Ramka jest z tyłu!!! Na co dzień śmiga nią żoneczka! :)
Widziałem i nawet zastanawiałem się, czy Annik nie jest czasem dziewczyną...? Na ramki nie patrzyłem ze zrozumiałych powodów :)
Jak ktoś da znać kiedy to mogę przyjechać, i preferuję sobotnie dzionki
Jakby co 512754650
A w Łomży coś cicho:hmmmm:
Od miesiąca w Łomży panuje totalna cisza jakby wszystkim samochody zarekwirowali:). Ja swoją AR mam całą i zdrową więc zastanawiam się nad nad jakimś niewielkim spotem w Łomży lub najbliższej okolicy. Znajdą się chętni Alfiści??? Mam profesjonalny sprzęt foto i filmowy, co by było przy czym powspominać. Współpracuję też z kilkoma mediami o szerszym zasięgu , to by się pokazało migawki z Alfistami tu i ówdzie..
gdyby znaleźli się jacyś chętni na spota, to piszcie na moją pw
Pora nieco wczesna na spoty,aura też średnia.Bliżej wiosny myślę,będzie wieksza szansa skrzyknąć się,ale dobrze,że jest ktoś ,kto wyraża chęc na fotografowanie itp.
Ja juz kilka razy proponowalem jakiegos spota ale bez zadnego odzewu wiec sobie odpuscilem....
Ale jak wroca mrozy -20 to proponowalbym wyjazd na mazury :)
A dokładnie na śniadrwy w miejscowosci Nowe Guty.
Byłem tam w niedziele na Winter Open i było fajnie. Zrobilem chyba z 20km po jeziorze :) Myśle ze znalazlo by sie pare osób ktore by chcialy podszlifowac swoje umiejetności :)Załącznik 84487
Załącznik 84485Załącznik 84486Załącznik 84487Załącznik 84488Załącznik 84489Załącznik 84491Załącznik 84492Załącznik 84493Załącznik 84494Załącznik 84495Załącznik 84497Załącznik 84499Załącznik 84501Załącznik 84502Załącznik 84503Załącznik 84504Załącznik 84505Załącznik 84506Załącznik 84507Załącznik 84508Załącznik 84509Załącznik 84511Załącznik 84512Załącznik 84513
Na pewno fajna okazja do potrenowania tylko, że ja zdecydowanie wolę Śniardwy latem:). Poza tym na chwilę obecną sytuacja życiowa zmusza mnie do codziennego pokonywania trasy Łomża-Pisz-Łomża więc Mazur mam po uszy. Mam nadzieję, że jak zasugerował kolega z Grajewa, może uda się zebrać kilka osób jak zrobi się cieplej.
SzlendaX jakbyś napisał że można po jeziorze pojeździć to bym był o 6 rano w Kolnie, jakby jeszcze coś takiego było w tym roku to pisz od razu
teraz to musimy poczekac na kilka dni mrozow zeby sie tam przejechac :)
No ale moge powiedziec ze zabawa przednia :)
Raczej do następnej zimy, jakbyście coś kombinowali w Łomży to pisać na prywatny, albo numer podałem wyżej, jak nie będę miał do roboty to się na pewno stawię