Ja narazie odpadam, niestety.
Printable View
Ja narazie odpadam, niestety.
no to jakieś propozycje dokładniejsze gdzie? i kiedy? pozdro
Krzychu52 prawdopodobnie dzis widzialem Cie na stacji paliw koło lotniska...
ja byłem służbową cytryną ;/
Bella w kameleonie ładnie sie prezentuje :)
No wczoraj byłem właśnie, Ty za mną stałeś?
byłem w środku w kasie, czasto tam bywam...
Jak będe następnym razem to zagadaj jak mnie już kojarzysz:)
napewno :)
zobaczyłem Cie jak juz odjezdzałeś...
Witam koledzy, od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem alfy. Mam nadzieje, ze jakis spocik w najblizszym czasie sie odbedzie. Chetnie sie przylacze. Mam pytanko, gdzie jezdzicie ze swoim autkami do naprawy. Mam problem z elektryka, a dokladnie niekasujacym sie bledem poduchy. Jest u nas w okolicy jakis porzadny elektryk, co to sie zna na naszych autkach?
Pozdrawiam i do zobaczenia:)
Kolego może masz problem z kostką pod siedzeniem ? Często tak jest w 156, może w 166 też jest problem z kostka. Trzeba ja wyciąć a kable zlutować ze sobą. Jak będzie jakiś spot to wezmę lapka z kablem i zobaczymy. Pozdrawiam
Kolego dipisi jaki masz kolor swojej 166?? Może widzieliśmy się dzisiaj na skrzyżowaniu obok hotelu Płockiego? Ja byłem 156 SW kameleon, Twoja jest ciemno srebrna? Mijałem się z taką.
Witam, no niestety, to nie bylem ja. Wprawdzie dzisiaj jezdzilem po miescie, ale akurat w innych rejonach. A moja srebrna faktycznie jest. Pozdrawiam:)
witam no i jak panowie z tym spocikiem robimy coś?:crazy_pilot:
no możemy tylko żeby było paru chętnych :)
noto czekamy na chętnych ja się piszę pozdro:crazy_pilot:
ja co jakis czas zaglądam na forum, jak zobacze ze jest jakiś termin to postaram sie jakoś czas zorganizowac zeby tez zajrzeć :)
[ale z tego co widze to prawdopodobnie bedzie jedyna 146 :) ]
Ja ostatnio nie bardzo mam wolny czas ale jak bedzie jakiś termin to zobaczę czy dam rade:)
Panowie no zbierać się zbierać :D zeby było nas trochę więcej niż dwóch :D
no ,coś licho nam to idzie:cool: ale poczekamy zobaczymy
a ja ze swojej strony z Płocka polece mechaników dziś odebrałem swoją alfe rozrząd, bendiks rozrusznika robota na pół dnia mają obok swój sklep także polecam tam na przeciwko taygera za dawnym Polomarketem obok szkoły w tej uliczce wjazd od królewickiej Stacja Diagnostyczna.
Tylko że mam problem z ABS ale nie mogli się uporać czujniki ok nie wiedzą co może być przyczyną
Może ktoś wie gdzie w płocku ma ktoś pojęcie co może sie dziać ?
Heh, ja kiedyś byłem w tym sklepie bo chciałem "gumę" osłonę na przegób to nie mieli:) a co do tego ABS-u to nie wiem czy się tym zajmują tam ale przy ulicy Targowej, za rynkiem w lewo, tam gdzie jest nowa myjnia bezdotykowa jest dobry mechanik. Może tam podjedzi się dowiedz.
jakie pieniądze zostawiłeś u nich za rozrząd i rozrusznik ?? Podłączyli pod kompa żeby sprawdzić ABS ? Jeżeli chodzi o elektro-mechanike to polecam Chlebnego na Wyszogrodzkiej i Zawalskiego na Międzytorzu koło Intercarsu.
rozrząd bendiks listwa od wtrysku gazu komputer jakies pierdoly żaróweczki postojowe + przegląd drożej bo gaz, 1450zł
Bardziej wam to rozpisze jutro nie ma mnie w płocku a ojciec odbierał samochód i płacił także mam faktury jutro wrzucę co i jak
btw. Nie narzekam na nich zrobili mi Fiata Punto, Lancie Delte
Panowie wybiera sie ktos z WP lub okolic na Ogólnopolski Zlot Alfaholikow ?
Pzdr
jezeli chodzi o mechanika w plocku to ja ze swoja jezdze na kostrogaj
(miedzy Szklobudem a Skif'em)
po remontach tam przeprowadzonych z samochodzikiem jest zawsze ok
a Płock coś śpi niestety :| co jest Panowie ;> :D
Każdy przechodzi transformacje z zimowego snu na czas letni;)
Cześć, jakby co to ja też jestem chętny na jakiś meeting w Płocku :)
No trzeba coś zorganizować niebawem :) jak tylko podoga się unormuje coś się zrobi :) bo teraz niestety znowu temp na minusie :( mam nadzieje że to już ostatnie dni zimy :|
A ja słyszałem że znowu ma śnieg dopie......lić:) no możemy coś zrobić, tylko jakoś termin trzeba ustalić. Ktoś coś proponuje??
Witam to kiedy spotkanie w płocku??:)
---------- Post dodany o godzinie 21:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:14 ----------
postanowiłem sie tu zarejestrować bo na alfaclub.pl mało ludzi z naszej okolicy :( pozdro
Kolego z Bielska jaki kolorek Twojej AR??
no coraz więcej Nas :D jak tak dalej pójdzie zabraknie miejsca na parkingu :D
czarna:) chyba w sportpacku:girl_wacko: z tego co czytałem.
z czasem wrzuce jakieś foto
Panowie i Panie dajecie termin i zjeżdżamy się! :D Już parę osób wyraża chęć jak zaproponujemy jakiś termin to ktoś jeszcze się skusi :)
proponował bym spotkanie jak zrobi sie troszke cieplej:D
---------- Post dodany o godzinie 19:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:50 ----------
sebaaa mamy barzo podobne rejestracje bo ja wpl ee 95 hehe:D
hehe no no bardzo bardzo :D nawet kumpel kiedyś myślał że to ja jechałem a to nie byłem ja :D to już wiem kto jeździ na podobnych blachach :D
A no właśnie to może ja kolege żółtego widziałem na Armi Krajowej, który mi machnął??
Dokładnie, może zrobi się troche cieplej lecz w sumie to nie jest jeszcze tak zle dopóki śniegu nie ma:)
niech ktoś rzuci jakąś date;) może weekend?
Aha, no i miejsce?
Jakieś dwa tygodnie temu w niedziele przed teatrem widziałem był zlocik BMW, ładnie to wyglądało, było ich ok 15, to już całkiem pokażnie, może i nam się coś wiekszego uda.
często tamtendy jeżdzę wiec możliwe że cię widziałem :D
kto w piątek krecil sie 156 na klubowych ramkach pod ekonomikiem ?
przejezdzalem i widzielem tam taka :)
propos spotkanie to pewnie jak wszyscy czekaja na date i miejsce.... bedzie mozna jakos sie konkretnie okreslic czy ktos bedzie czy nie...
No pod Ekonomikiem ja mogłem być ale w czwartek :D no w niedziele mozna coś zrobic :D jak będą chętni :)