Wpadajcie na spota do Białegostoku dnia 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam
Printable View
Wpadajcie na spota do Białegostoku dnia 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam
Chętnie bym złoił wam skórę na tych kartingach ale będzie ciężko się pojawić panie MaRcCo bo znów spot w piątek...:(
Hej Paczek jak chcesz to bierz te aluski z augustowa bo to 16 a ja jednak kupie 15 skoro mam zimówki.
Jak tam ze zdjęciami ?
Przeszkadza komuś jak będą widoczne blachy na fotkach?:confused:
Cezi wszystkim pasuje przesyłaj foty.
Pewnie wszyscy dostali wiadomość że Ełk się zmobilizował i robią spota. Brdzo fajnie! Ktoś się wybierze?
Może niech chłopaki najpierw sami się złapią a następny można się spotkać u nich albo u nas.
Odpowiedni dzień i godzina także jadante wiesz że mnie długo nie trzeba namawiać:P ja melduję się w Ełku i mam nadzieję że Ty też hehe. Paczek Ty też tam nie ściemniaj tylko dawaj dawaj:D
Wiem, że dzisiaj ciężko znaleźć chwilę wolnego czasu i nikt nie jest szejkiem naftowym ale jeżeli tylko ktoś ma ochote z Suwałk lub z Białego to jak najbarzdiej zapraszamy - oczywiście pamiątkowa naklejka ze zlotu też będzie
TERMIN SPOTU - 30.10.2010 (SOBOTA)
GODZINA - 17:00
MIEJSCE - PARKING POD MARKETEM KAUFLAND
W PLANIE - PRZEJAZD PROMENADĄ NA JEZIOREM I SPRAWDZENIE MOCY NA OBWODNICY:D
ZABRAĆ - DOBRY HUMOR I APARATY FOTO
No i w końcu kilka fotek:eek:
http://cezi22.fotosik.pl/zdjecia/1.html
Cezi-to się nazywa prawdziwy duch walki hehe.Wpadajcie.
Bardzo fajne,klimatyczne foto.
Wpadajcie na spota 12.11. godzina 18:30 Białystok Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego.
Suwalszczanie i alfiści z okolic: może jest ktoś zainteresowany zhamowaniem swojego auta??? Jesli tak to w najbliższych dniach w godzinach popołudniowych razem z chłopakami chcemy podjechać do Augustowa na tamtejszą hamownie maha 3000 ( renoma w całej Polsce).Koszt ,jesli było by nas więcej 100zł.Na dzień dzisiejszy jest chętnych 4 osoby.Jak by co mój numer 889 002 710,lub piszcie do Ceziego.
Pozdrawiam.
No przy więcej niż 4 auta myślę że da się jeszcze negocjować cenę :D :confused: Trzeba dać znać jednak odpowiednio wcześniej żeby konkretny dzień zaklepać.
Jak coś to zostawiam tel: Czarek / Cezi 510 081 621
POZDR
Może jakieś spotkanie ? To się pochwale nowym autem 156 sw ;)
Jak ugadamy termin z kierownikiem hamowni,to można w międzyczasie zorganizować spota.Co panowie na to??
Panowie jestem w Suwałkach do wtorku. Można np. w poniedziałek się spotkać.
Panowie w poniedziałek 15 listopada z chłopakami jedziemy na hamownię do Augustowa na godzinę 17.Fajnie byłoby przy okazji zrobić spota,więc jakby co zapraszamy Suwalszczan i innych alfistów z okolic .
Jak chcecie skasować jakieś błędy to sprawiłem sobie FIAT ECU SCAN USB na obd2. Jak by ktoś potrzebował to pw lub sms.
nowe postrachy podlaskich szos
http://www.forum.alfaholicy.org/pict...pictureid=3006
Maja już taka w Suwałkach ?
Niestety nie, w Suwałkach ma być nieoznakowana. Napewno postaram się o zdjęcia.
Coś tu nam temat upadł. Nikt się nie odzywa... Zapewne wszyscy zapadli w zimowy sen;)
Nowe alfy już na ulicach suwałk. MIODZIO!!!
Miodzio miodzio. Dzisiaj mijałem naszą augustowską. Pięknie się prezentuje. Ale światłami na razie jeszcze nie mignąłem hehe
Dość intensywnie ich używają :) Widziałem już dwie akcje na pułaskiego z zatrzymaniem. Teraz często spoglądam w lusterko w poszukiwaniu tych sześciu reflektorków :)
Czy bylibyście zainteresowani zlotem w jakiś majowy weekend w Augustowie?? Cezi jak znajdzie chwile ma zobaczyć jakieś przykładowe miejscówki. Wiecej informacji na forum PKAR na stronie www.forum.pkar.pl
Lipa, jak ja się nie odezwę to wontek leży. W związku z tym proponuje mały spot w pierwszej połowie maja. Może zrobimy małą objazdówkę?
witam panów z Augustowa .Mam pytanko czy jest jakiś posiadać kombi ,bo bym chciał zobaczyć czy by mi weszło łóżko do masażu do bagażnika.
156 sw posiadam
Ja akurat mam sedana ale ostatnio chciałem porównać swoje JTD z innym i takie Alfinkę po lifcie w wersji SW załatwił mi mój bratanek także jak na terenie Augu i póżnym popołudniem to myślę że damy radę takie coś sprawdzić.
PS Jadante, Paczek myślałem że już przesiedliście się na inne auta że post już ledwo dyszy...:(
Kolego nic z tych rzeczy jakoś tak tylko mniej na forum jest pisane a alfek w mieście coraz więcej.
Hej koledzy, lada tydzien bede w Elku - przeprowadzam sie tam na stale mam nadzieje wobec czego mysle, ze jakis powitalne spotkanie w Suwalkach wchodzi w gre? :-)
Fajnie swoja droga, ze ze slaska pelnego Alfisti uda sie trafic w rejeno gdzie rowniez Alfisti nie sa rzadkością.
zrobmy jakis zlocik w Ełku co wy na to ?
Dostalismy zaproszenie jako Podlaski Klub Alfa Romeo na prezentacje Alfy Giulietty QV. Prezentacja ta odbędzie się w piątek na terenie Lotniska w Białymstoku. Będzie możliwośc napewno pokazania się większemu gronowi ludzi jako klub no i oczywiście przejechania się. Mam nadzieję że bedzie nas jak nawiecej.
Marku jesteś szybszy niż moje myśli :)
A jakieś szczegóły ?